Bange moeder beweert dat kindercamera paranormale activiteit in wiegje van baby heeft vastgelegd: 'Het is tijd om te verhuizen

Bange moeder beweert dat kindercamera paranormale activiteit in wiegje van baby heeft vastgelegd: 'Het is tijd om te verhuizen'

Een moeder gaat viraal omdat ze vastlegt wat ze beweert te zijn paranormale activiteit in de wieg van haar baby, en TikTok is flippen boven het beeldmateriaal.

Moeder en TikToker, Erika Danielle ( @erikadaniellexo ), kreeg meer dan 9 miljoen views en 16.000 reacties toen ze de . uploadde griezelige video naar haar profiel.

@erikadaniellexo

Er gebeuren veel paranormale dingen in ons huis. Kijk goed, anders mis je het misschien. #momsoftiktok #spook #fyp #geest #paranormaal #slaapkamercheck #fyspanx kunstleren leggings uitverkoop
♬ iets traumatisch – Courtney Lee Jacobs

In het bijschrift schrijft Erika: Er gebeuren veel paranormale dingen in ons huis. Kijk goed, anders mis je het misschien.

De video begint met Erika's baby die goed in zijn wieg slaapt - maar binnen enkele seconden wordt zijn slaap verstoord en begint hij te woelen.

hoe haar te binden zonder haarband?

Ten slotte staat de peuter op, slaperig in zijn ogen wrijvend. Dat is het moment waarop Erika denkt dat ze een bol onder de baby vandaan zag fladderen. Het kleine lampje vliegt omhoog van de matras en verdwijnt uit het frame.

Maar volgens de opmerkingen zagen veel TikTokers meer dan alleen een vermeende bol.

'Oh nee, nee, nee, het is tijd om te verhuizen...'

De duizenden reacties stroomden binnen en deelden wat ze dachten te zien in de video.

Er werd aan het linkerbeen getrokken om de baby wakker te maken – daarna de bol, schreef een gebruiker.

je was bij de club tik tok

Het leek alsof iets zijn been vanaf het begin bewoog en vervolgens zijn hoofd en arm bewoog! Alsof het hem uitcheckte, deelde een andere gebruiker.

De voet van de baby werd gesleept, schreef een andere gebruiker.

Zijn been werd getrokken. Ik ben bang, arme baby, merkte een andere gebruiker op.

Maar sommigen dachten niet dat de vermeende bol iets was om bang voor te zijn. Dat is een bol; het beschermt de baby, schreef een gebruiker.

Anderen voelden zich minder op hun gemak bij de gedachte aan paranormale activiteit in huis. Oh nee, nee, nee, het is tijd om te verhuizen, merkte een andere gebruiker op.

Terwijl anderen het idee van een paranormale activiteit die plaatsvonden ronduit verwierpen. Dat is gewoon een verlicht stofdeeltje. Jij en je kleintje zijn veilig, schreef een scepticus.

glas water op het hoofd tegen hoofdpijn

Maar over één ding kunnen alle TikTokers het zeker eens zijn: als je een baby in huis hebt, weet je nooit wat de dag zal brengen! Van vermeende paranormale activiteit tot luieruitbarstingen, wie weet welke spookachtige wonderen ouders midden in de nacht te wachten staan!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze kinderkamercamera die een 15-jarige vastlegde terwijl hij midden in de nacht lief voor zijn zusje zorgde!