Sai De Silva deelt haar essentiële ochtendroutine

Sai De Silva deelt haar essentiële ochtendroutine

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Sai De Silva is een Getgrassroots-bijdrager op het gebied van ouderschap. Volg haar op Instagram en uitchecken haar website voor meer.

Je relatie met je wekker is iets heel persoonlijks. Misschien ben je dolblij om je dag te beginnen, uit bed te komen bij de eerste ring - of misschien heb je de neiging om beter overweg te kunnen met je snooze-knop.Hoe dan ook, de ochtenden zijn zwaar.

Ik beschouw mezelf als een natuurlijk ochtendmens. Maar je hoeft er geen te zijn om met je wekker te praten. Het heeft me een paar jaar gekost om de juiste combinatie van elementen voor mijn ochtendroutine te vinden, maar ik heb het eindelijk tot een wetenschap weten te maken ... meestal. Dit is hoe ik elke dag als werkende moeder begin, en de essentiële dingen waarop ik vertrouw om me te helpen opstaan ​​en naar ze toe met een glimlach op mijn gezicht.

hoe oke is addison rae

Meditatie

Benodigdheden: Yogamat , Kaarsen en Headspace-app

Ik word om 6 uur 's ochtends wakker - eerder dan de rest van mijn huishouden - zodat ik in een goede hoofdruimte kan komen voordat ik aan mijn dag begin. Nadat ik uit bed ben gesprongen, rol ik mijn yogamat , steek een kaars aan en probeer 20 minuten stil te zitten en me op mijn adem te concentreren. Ik heb echt het gevoel dat dit de grootste factor is die speelt in mijn vermogen om op te komen voor mijn familie, mijn werknemers en mezelf.

Soms mediteer ik alleen, maar soms gebruik ik de Headspace geleide meditatie-app . Het is geweldig voor zowel beginners als ervaren mediteerders, en het stelt je in staat om de hoeveelheid tijd te selecteren die je in de zogenaamde zen-zone wilt doorbrengen.

Dankbaarheid en manifestatie

Benodigdheden: logboek

De dag beginnen met een dankbaar hart kan je kijk op het leven drastisch veranderen. Het helpt je om niet meer na te denken over wat je doet moeten doen om je bewust te zijn van alles wat je al hebt en wat je hebt mogen doen . Ik heb een speciale dankbaarheid logboek Ik gebruik het om elke ochtend vijf dingen op te schrijven waar ik echt dankbaar voor ben. Dit is ook een nuttige avondactiviteit voor het slapengaan als je liever in slaap valt en je zegeningen telt.

Elke dag schrijf ik ook graag op wat ik in mijn leven probeer te creëren, zodat ik die missie in mijn hoofd kan houden - en momenteel doe ik de 369 methode . Het is een 28-daagse manifestatiemethode waarbij je opschrijft wat je in je leven wilt brengen: drie dingen in de ochtend, zes dingen in de middag en negen dingen in de avond.

Ontbijt en maaltijdvoorbereiding

Benodigdheden: Vitamix , Moringa-poeder en Lunchcontainers

Na mijn kleine zen-ritueel beginnen de kinderen zich meestal te roeren. Mijn man maakt ze meestal wakker terwijl ik het ontbijt maak en stuur ze met hun lunch naar school. We zijn grote smoothie-mensen hier, dus ik gooi wat fruit in de Vitamix , sluip wat groen naar binnen en voeg een snufje moringa poeder voor extra ijzer en calcium. Niet om op te scheppen of zo (helemaal opscheppen), maar ik ben de koningin van het sluipen van voeding in de maaltijden van mijn kinderen. Meestal maak ik de avond ervoor een paar gezonde lunches voor de kinderen, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn bentoboxen .

Dagelijkse training

Benodigdheden: Peloton , Weerstandsbanden en Trainingsset

Na de off-to-school shuffle, is het tijd voor mijn ochtendtraining! Ik leg graag een schattige neer trainingsset — Ik hou vooral van de bijpassende van Alo Yoga en Nike — de avond ervoor als herinnering om mijn belofte om actief te blijven na te komen. Ik ben het posterkind (postermoeder?) om je lichaam minstens 20 minuten per dag in beweging te krijgen. Het is precies daar met meditatie als het gaat om mijn dagelijkse prioriteiten.

Soms train ik met een trainer en soms zweet ik alleen. Na de pandemie hebben we een kleine homegym-situatie opgezet, maar je hoeft niet veel ruimte te hebben om je eigen zweetsessie te krijgen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen? Peloton fiets voor iedereen die op zoek is naar een manier om er een gewoonte van te maken om regelmatig vanuit huis te trainen. Natuurlijk, het is een investering, maar het is een investering in uw gezondheid op de lange termijn. Bovendien zijn die lessen verslavend, zelfs als je niet het competitieve type bent.

Als u nog niet helemaal klaar bent voor die financiële verplichting, kunt u wonderen verrichten met eenvoudige dumbbells , weerstandsbanden en YouTube-trainingsvideo's. De sleutel is om je lichaam elke dag op de een of andere manier te bewegen. Dit maakt het achtervolgen van uw kinderen een stuk gemakkelijker.

Koffietijd

lichten die je kunt bedienen met je telefoon

Benodigdheden: Italiaanse Moka Espresso Maker en Adaptogenen

Nadat ik heb gemediteerd, bemoederd en verhuisd, kan ik genieten van een van mijn favoriete momenten van de dag: koffietijd. Die eerste slok Java in de ochtend is gewoon anders, weet je? Ik gebruik een Italiaan espressomachine met kookplaat gevuld met gewone koffie, omdat ik het gevoel heb dat het zo beter smaakt. Ik voeg altijd een theelepel adaptogenen om mijn stemming te helpen reguleren, mijn focus te verscherpen en mijn immuunsysteem te versterken. Ashwagandha is mijn favoriet, op de voet gevolgd door Maca.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Sai De Silva (@scoutthecity)

Douche en huidverzorging

Benodigdheden: Huidreiniger Schoonheidsreiniger , Augustines Bader Toner , Hou van Pacific Essence en Supergoop Glow-zonnebrandcrème

Ten slotte spring ik onder de douche en doorloop ik mijn ochtendverzorgingsroutine. Huidverzorging is een niet-onderhandelbaar onderdeel van mijn ochtend en ik kijk er elke dag naar uit. Die paar minuten die je besteedt aan het zorgen voor jezelf, tellen echt op. Als werkende moeder geniet ik van deze momenten van me-time.

Ik heb een paar supersterren op het gebied van huidverzorging waar ik altijd naar streef. Ik begin met een reiniger van Cle de Peau Beauty gevolgd door de Augustines Bader Toner . Vervolgens pas ik de . toe Hou van Pacific Essence en natuurlijk zonnebrandcrème. Ik kan het belang van dagelijkse zonnebrandcrème niet genoeg benadrukken, en de Supergoop Glow-scherm is perfect voor het beschermen van je gezicht en het voorbereiden van make-up.

Nadat ik mijn huid wat TLC heb laten zien, doe ik mijn make-up voor de dag op, kleed ik me aan en ga ik naar mijn thuiskantoor om e-mails te verwerken. Soms pakken de e-mails mij uiteindelijk aan, maar ach, dat hoort gewoon bij ondernemerschap.

Het vergt een beetje experimenteren om erachter te komen hoe u uw ochtend kunt structureren. Maar zolang je weet wat je prioriteit wilt geven voordat de wereld binnenstormt, kun je de volgorde bepalen. Dat betekent voor mij meditatie, dankbaarheid, beweging en huidverzorging. Oja, en koffie. Altijd koffie.

Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan de producten die Sai De Silva helpen een goede nachtrust te krijgen !