Rocky Barnes gebruikt deze producten om van moedermodus naar werkmodus te gaan

Rocky Barnes gebruikt deze producten om van moedermodus naar werkmodus te gaan

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Gebruik de exclusieve kortingscode van Getgrassroots voor The Bright Side ITKP15 voor 15% korting op aankopen van $ 100 of meer tot 24-4-21.

Het combineren van moederschap en werk is nooit gemakkelijk, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is.Model en influencer Rocky Barnes kreeg 14 maanden geleden haar zoon Jones. Barnes wist altijd al dat ze moeder wilde worden, maar als zelfstandige leek het des te ontmoedigender. Werken in de modellenindustrie betekende eigenlijk dat er nooit een goed moment zou zijn om een ​​gezin te stichten, maar uiteindelijk vond ze de balans.

aubrey frances anderson-emmons

Ik werk voor mezelf en was niet echt van plan om met zwangerschapsverlof te gaan, alleen omdat als je voor jezelf werkt, je je eigen baas bent en als je het niet doet, gebeurt het niet echt, zei Barnes.

Maar toen de zaken door de pandemie zo vertraagden, kon ze het rustiger aan doen en vanuit huis werken.

ben je slimmer dan een kleuter?

Ik probeer absoluut de balans te vinden tussen moeder zijn en weer aan het werk gaan, zei ze. Ik denk dat een van de dingen waar ik het meest mee worstel - het schuldgevoel van de moeder absoluut reëel is.

Als Barnes een dagje weggaat, zoals veel ouders, staat ze te popelen om thuis te komen bij haar baby.

De meeste dagen brengt ze haar werktijd door in Zoom-vergaderingen. En met slechts vijf minuten om zich klaar te maken (vanaf de taille), zijn dit de producten waarop ze is gaan vertrouwen voor een snelle, professionele look.

Wat ik vond, werkt voor mij en het belangrijkste is om wat lippenstift op te doen. Mijn favoriet is de Smashbox vloeibare lip , ze zei.

De liquid lipstick heeft een matte finish, vlekt niet en blijft de hele dag zitten.

I love is dit oogserum van Mutha , ze legde uit. Je begint wat meer te slapen maar je realiseert je ook dat je oogcrème nodig hebt.

kan ik baby foot peel op mijn gezicht gebruiken?

Een andere go-to van de moeder was zij gouden oorringen van Bychari .

De gouden hoepels voegen een beetje bling toe aan elke outfit, zei Barnes. Ze zijn superlicht, dus niet oncomfortabel en irriteren je oren niet. Het zijn de kleine details die je echt naar dat girl boss-moment brengen.

Barnes ruilde ook haar oude pumps in voor een chique muilezelschoen .

Als nieuwe moeder ren je altijd rond tussen Zoom-oproepen achter Jones aan, zei ze. Het hebben van een comfortabele maar professionele glijbaan is zo belangrijk en je zult hem de hele tijd dragen.

Last but not least, er gaat niets boven het gooien van een blazer om je werkuniform compleet te maken.

Door er een blazer op te dragen, verandert je hele houding echt, zei Barnes. Vooral nu zijn blazers zo populair, [met] de oversized pasvorm. Als je er gewoon een opdoet met een rode lip, ben je een minuutje uit de moederzone en in de werkzone.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

ik had pasta vanavond tiktok

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens wat Rocky Barnes nog meer aanbeveelt.