Spoorwegmaatschappij bekritiseert 'roekeloze' TikTok: 'Dwaasheid op duizelingwekkend niveau

Spoorwegmaatschappij bekritiseert 'roekeloze' TikTok: 'Dwaasheid op duizelingwekkend niveau'

Een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde spoorwegmaatschappij veroordeelde een roekeloos TikTok filmde op een van zijn treinlijnen.

Network Rail werd op de hoogte gebracht van een TikTok waarop een auto te zien was die midden op een spoor geparkeerd stond, samen met een statief om foto's te maken. Het bijschrift van de video luidde: Zou je mee willen doen? het risico om de foto te maken die niemand anders zou doen?

Nu wordt de TikTok onderzocht door de Britse transportpolitie. Network Rail identificeerde de plek The Oaks overweg bij Bromley Cross in Bolton, Engeland.

Het gevaar waarin deze persoon zichzelf en passagiers heeft gebracht, is pure domheid van een duizelingwekkend niveau. Het betreden van het spoor is een misdaad, net als het leven van spoorgebruikers in gevaar brengen, zei Phil James, de routedirecteur van Network Rail North West, in een stelling .

audrey hepburn ontbijt in tiffany's pyjama

Er hadden zo gemakkelijk levens verloren kunnen gaan door dit roekeloze gedrag en we zullen nauw samenwerken met de Britse transportpolitie om ervoor te zorgen dat de persoon die verantwoordelijk is voor de video voor het gerecht wordt gebracht, voegde James eraan toe.

Er is gewoon geen excuus om de veiligheidsprocedures bij overwegen niet te volgen. Het gedrag van de personen in deze video is ongelooflijk gevaarlijk en roekeloos - geen enkele foto of video is het waard om je leven voor te riskeren, inspecteur Becky Warren van de Britse transportpolitie zei .

Verschillende Twitter-gebruikers vonden de fotograaf op verschillende sociale-mediaplatforms en concludeerden op basis van zijn berichten dat hij de foto had gemaakt in 2018 .

Trends als deze zouden door iedereen onmiddellijk moeten worden veroordeeld, iemand wees uit.

In het VK kan het betreden van een spoorlijn leiden tot een boete van £ 1000 (ongeveer $ 1.362 USD) en het belemmeren van een trein kan worden bestraft met een gevangenisstraf van maximaal twee jaar.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel over politie die een model moet arresteren vanwege haar ongepaste fotoshoot in een oude piramide.