Prothetische kunstenaars vertellen hoe hun werk het leven van mensen kan veranderen

Prothetische kunstenaars vertellen hoe hun werk het leven van mensen kan veranderen

Een jonge leerling vertelt hoe prothetische lichaamsdelen mensen helpen bij hun herstel.

Allison Vest , MS, CCA is de eigenaar en gecertificeerd anaplastoloog van de kliniek die prothetische lichaamsdelen maakt die op het TikTok-account worden vermeld, prothesekunstenaar . Toen Kathryn McKean leerling werd in de praktijk van Vest, stelde de 20-jarige voor om TikTok te gebruiken als een manier om meer mensen te bereiken.

Ze was erg gemotiveerd om onze aanwezigheid op sociale media te vergroten, vertelde Vest aan Getgrassroots. Ze gelooft (en het is waar gebleken) dat we meer jonge mensen kunnen bereiken. In het verleden heeft onze marketing aan artsen veel mensen bereikt, maar ik geloof dat TikTok eraan werkt om een ​​andere groep mensen heel effectief te bereiken.Henry Cavill speelt videogames

Op TikTok , kun je McKean meestal een kijkje achter de schermen zien geven van wat er komt kijken bij het maken van protheses en hoe het het leven van mensen kan veranderen.

In één video liet McKean zien hoe een bril met oogprothese gemakkelijk dagelijks kan worden gebruikt, vooral voor oudere patiënten.

@prostheticartist

Maak kennis met Henry, mijn favoriete voorbeeldprothese! #orbitaal #fakeeye #kanker #sfx #medisch #UpTheBeat #Denken aan #Huis Tour #fyp #prothese

♬ Kikker – Wurli

Nog een video aanbevolen een tevreden cliënt die een oorprothese heeft laten plaatsen. Het was nauwelijks duidelijk dat het oor van de man kunstmatig was, totdat hij het eraf trok.

Het is geweldig. Absoluut geweldig, he zei in de clip.

echo punt koop 5 krijg 1 gratis
@prostheticartist

Reageer op @prostheticartist als ik de clip bekijk waarin hij zijn oor nog een keer ziet🥺 hij is te kostbaar #fyp #sfx #anaplastologie #wintermagie #Bourgondiër

♬ Steven Universe – L.Dre

Vest zei dat haar meest lonende ervaringen zijn wanneer haar klanten een transformatie ervaren die verder gaat dan alleen hun uiterlijk.

bank om te bouwen tot picknicktafel

Een voorbeeld dat in me opkomt is de jonge man die als klein kind werd aangevallen door een hond. Hij verloor op dat moment beide oren., zei Vest. We zagen hem als een 17-jarige en maakten hem bilaterale oren. Zijn grootmoeder belde om ons te bedanken en zei dat hij eigenlijk Tenslotte ging naar een schooldans en is uit zijn 'schelp' gekomen. Dit is het soort dingen waar we graag over horen. Een volledig herstel.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal inzichtelijk vond, lees dan over deze gehandicapte tiener die geld inzamelde voor een exoskelet.