Pro-danseres dropt epische 'mom flex' op TikTok

Pro-danseres dropt epische 'mom flex' op TikTok

Een moeder deelde een grote moederflex op TikTok en het verdient een staande ovatie.

beste tik tok starbucks-drankjes?

Danseres en moeder Brittany Russell runt een joint TikTok-account met haar zoon Jesaja onder het handvat @russellhustleinc , en ze plaatste onlangs een video waarin ze een moederflex deelde die viraal ging met meer dan 1,6 miljoen views.

@russellhustleinc

MAMMA FLEX #momsoftiktok #moeder en zoon #losecontrolchallenge #voor jou #voorjoupagina #mama♬ origineel geluid – Lashawn🥶

In de video onthulde Russell dat ze niet alleen een achtergronddanseres was voor de Missy Elliott Controle verliezen muziekvideo, maar dat ze zes maanden was zwanger toen!

Russell toont clips van de video en wijst zichzelf in de scènes - en ze geeft echt alles en leeft haar beste leven!

Talloze kijkers schreven Russell in de comments om haar te laten weten hoe onder de indruk ze waren.

Je deed wat er gedaan moest worden die hele video! 6 [maanden zwanger ] en dans voluit! Applaus voor jullie, schreef een enthousiaste commentator.

Ik ben 4 maanden en ik kan niet naar boven rennen, jij gaat mama! schreef een zwangere aanstaande ouder.

Zwangerschapstrainingen

Die commentator is niet de enige in hun zwangerschapsmoeheid. Zwangerschap gaat gepaard met veel bijwerkingen, waaronder misselijkheid, rugpijn en uitputting, waardoor aanstaande ouders een training willen overslaan. Maar lichaamsbeweging tijdens de zwangerschap is over het algemeen goed voor zowel de aanstaande ouder als de baby, volgens de Mayo Kliniek . Veilige, fysieke activiteit tijdens de zwangerschap kan rugpijn en een opgeblazen gevoel verminderen , evenals het verbeteren van energie en humeur.

Met een OK van een arts, dansen kan een geweldige manier zijn om tijdens de zwangerschap in beweging te komen. Zorg ervoor dat u naar uw lichaam luistert en waar nodig wijzigingen aanbrengt.

Gelukkig voor Russell miste ze geen beat dankzij haar zwangerschap . In een andere video- , Russell deelt het verhaal achter haar ervaring van zwanger zijn in de Controle verliezen muziekvideo waarin ze schokkend onthult dat haar buikspieren nog steeds zichtbaar waren in haar tweede trimester!

Talent lijkt in de familie te zitten, aangezien Russell's zoon acteur Isaiah Russell-Bailey is, die Shaka speelt in Netflix's Familie reunie . En hij is een getalenteerde danser, net als zijn moeder! Het paar plaatst vaak video's van zichzelf terwijl ze optreden choreografie samen . Gezien zijn cameo in de Controle verliezen muziekvideo, Isaiah leerde dansen voordat hij zelfs maar kon lopen!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze slimme stranddag-hacks voor baby's !