Pizza de husky heeft een onmiddellijke band met preemie tweelingbroers na 55 dagen in NICU: 'Mijn hart OMG!

Pizza de husky heeft een onmiddellijke band met preemie tweelingbroers na 55 dagen in NICU: 'Mijn hart OMG!'

Deze schattige schor is de schattigste beschermend voor zijn preemie baby tweeling broers!

Pizza de Husky ( @pizzathehusky ) was in voor een traktatie toen zijn moeder tweelingjongens uit het ziekenhuis mee naar huis nam!

Pizza's eigenaresse en nieuwe moeder, Alexandra Humbeck, was net bevallen van een tweeling. En na 55 dagen in de NICU , hadden de premature baby's beslist de steun van een oudere broer nodig. Pizza was meer dan blij om te verplichten!@pizzathehusky

Big Brother-plicht geactiveerd #VisionBoard #Tweelingen #tweelingjongens #tweelingmoeder #preemie #nicubbies #NieuwjaarNieuwMiO #momsoftiktok #schor #huskylife #huskies

♬ mijn audio geel – 𝒷♡

Toen ze haar tweelingjongens mee naar huis nam, filmde Humbeck Pizza's schattige reactie op de ontmoeting met zijn nieuwe broertjes, en al snel had hij genoeg fans.

Wanneer Pizza de kleine tweeling in hun wiegjes voor het eerst ontmoet, kwispelt zijn staart terwijl hij ze zachtjes besnuffelt en hen welkom heet.

kan deze video 1 miljoen dislikes krijgen?"

Naarmate de video vordert, is Pizza te zien die dicht bij zijn kleine broertjes staat en hen behoedt voor gevaar. Pizza ziet er kalm en tevreden uit en staart vrolijk in de camera.

Pizza steekt zelfs zijn neus in de kinderwagen van de tweeling tijdens het lopen om te controleren of het goed met ze gaat! Deze baby's hebben zoveel geluk dat ze een oudere broer hebben die zo beschermend voor hen is.

Pizza's fans zijn het erover eens dat de tweeling zeker in goede handen (of poten) is

Een gebruiker merkte op: Hij is nu hun beschermer. Dit is de beste video over hondenbaby's ooit.

Een andere TikToker was het ermee eens, hij wist gewoon meteen dat ze zijn baby's waren om over te waken.

Een gebruiker riep simpelweg uit: Mijn hart OMG!

Sommige gebruikers leken een beetje nerveus over het feit dat zo'n grote hond in de buurt van zulke kleine mensen was, maar Pizza is niets anders dan zachtaardig voor de baby's.

Pizza is een getrainde hulphond, en zijn TikTok staat vol met vele andere video's met gezonde broederlijke inhoud, waaronder een video waarin hij en de tweeling doorgaan hun eerste reis ! Nu heeft Pizza meer dan 600k volgers!

Het hebben van een tweeling plus een hond lijkt nogal een handvol. Maar goed dat Pizza lijkt alsof hij meer is dan alleen zijn gewicht trekken.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens het emotionele moment waarop een vader zijn pasgeboren baby voor de allereerste keer vasthoudt!