Ouders leggen kostbaar moment vast dat hun eerstgeborene haar nieuwe zusje ontmoet: 'Dit is zo gezond

Ouders leggen kostbaar moment vast dat hun eerstgeborene haar nieuwe zusje ontmoet: 'Dit is zo gezond'

Deze TikTok-ouder deelde de liefste video van haar peuter die haar pasgeboren zusje voor het eerst ontmoet!

Liz Pak ( @ourlovelypak ) is een ouder die schattige video's van haar twee dochters deelt op TikTok. Liz deelde onlangs een video- van het moment dat haar 3-jarige dochter, Everly, haar pasgeboren zusje Penelope voor het eerst ontmoette en het is zo hartverwarmend!

@ourlovelypak

Besties ️ #zussen #Stop nooit met ontdekken #MyTeacherWins #beste vrienden #babysister #pasgeboren #meetingforthefirsttime #zusterliefde #momsoftiktok #babymeisje♬ Ik val nog steeds voor je - Van de baby van Bridget Jones - Ellie Goulding

De video- , die 2,3 miljoen views opleverde en nog steeds telt, begint met Everly die in de woonkamer staat, een kleine glimlach van verwachting op haar gezicht, terwijl 3 honden om haar heen rennen. Een bijschrift luidt: Mijn eerstgeborene die haar ontmoet kleine zus Voor de eerste keer.

Everly begint langzaam naar de camera te lopen, haar stappen enigszins aarzelend, alsof ze bang is om te veel lawaai te maken of haar bang te maken pasgeboren zus. Ondertussen rennen de 3 honden heen en weer, hun staart kwispelend van opwinding.

Eindelijk draait de camera om en onthult Penelope, Everly's nieuwe zus! Uitgedost in een schattig roze Onesie , Penelope slaapt in haar draagmand, zich niet bewust van de opwinding om haar heen. Everly leunt naar voren om naar haar kleine zusje te kijken en kijkt dan naar haar op mama en glimlacht verlegen.

Even later loopt Everly weg van Penelope. In eerste instantie lijkt het alsof de kleuter heeft plotseling geen interesse meer in haar nieuwe broer of zus, maar dan pakt ze een kleine knuffel en brengt het terug naar de draagzak. De video eindigt als Everly het knuffeldier zachtjes op de schoot van haar nieuwe zusje legt.

hoe je mensen kunt vinden die op jou lijken

Ik kan niet wachten om ze samen te zien opgroeien, luidt een bijschrift.

Kijkers konden geen genoeg krijgen van de schattige broers en zussen en hun hartverwarmende eerste ontmoeting.

Heilige koe! Ik verloor het toen ze haar langzaam ging halen knuffel om te delen, merkte een kijker op.

Haar zachtaardigheid is kostbaar, schreef een andere TikToker.

Andere kijkers deelden verhalen over hun eigen kinderen of broers en zussen.

Toen ik mijn zus voor het eerst ontmoette, wierp ik één blik en draaide me om om te kijken Mickey Mouse , merkte een kijker op.

Heel mooi. Mijn zoon probeerde zijn broertje op het hoofd te slaan met een... tractor toen we thuiskwamen, herinnerde een andere TikToker zich.

hoe geef je een man een knipbeurt met een schaar?

Waarop Liz antwoordde, ik weet zeker dat dat snel zal komen, maar voor nu is ze een engel voor haar zus!

Terwijl Everly en Penelope misschien niet altijd met elkaar overweg kunnen naarmate ze ouder worden, laat de video van Liz zien dat de schattige broers en zussen een veelbelovende start maken!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze UPS-chauffeur die hilarisch de Amazon-grap van een vrouw op haar man onderbrak!