Meer dan 650 shoppers zijn dol op deze anti-angst zitzakstoel - en het is $ 100 korting

Meer dan 650 shoppers zijn dol op deze anti-angst zitzakstoel - en het is $ 100 korting

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen worden gewijzigd en klantbeoordelingen kunnen worden bewerkt voor grammatica en duidelijkheid.

Nu je nieuwe manieren vindt (met alle anderen) om je tijd thuis leuk te maken, verdien je nog steeds je eigen ruimte om tot rust te komen . Maar hoe kan dat met beperkte ruimte? Nou, geloof het of niet, je kunt je eigen comfortzone helemaal maken binnen vier vierkante meter.

Vergeet wat je weet over zitzakken - ze zijn geëvolueerd. Een van de meer populaire bijgewerkte versies is de Maan Pod . Het merk noemt het een anti-angst float chair omdat het flexibel genoeg is om elke lichaamsvorm te ondersteunen gezellig samenzijn en ontspannen . Bovendien laat het je denken dat je zweeft door kralen met een hoge dichtheid te gebruiken met de illusie van flotatie therapie , wat meestal wordt gedaan in watertanks en waarvan wordt gezegd dat het stress en angst vermindert.Moon Pod neemt ook niet te veel ruimte in beslag - hij is slechts vier vierkante voet en weegt 12 pond. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je met deze zitzakstoel, in tegenstelling tot de meeste ontwerpen op de markt, op drie verschillende manieren achterover kunt leunen: een stoelachtige positie, een ligstoel en een ondersteunende slaappositie.

Winkel: Maan Pod , $ 299 (oorspronkelijk $ 399)

Krediet: Moon Pod

De flexibiliteit van de Moon Pod kan ook helpen om nek- en rugpijn te verlichten. Het comfort van deze hightech zitzakstoel zou de reden kunnen zijn waarom hij meer dan 650 beoordelingen heeft met slechts vier- en vijfsterrenbeoordelingen.

Ik zou hier verder lezen. Ik zou hier aan werken. Ik zou hier zeker met mijn puppy knuffelen. Het voelt als een wolk die je een beetje omhult. Het is alsof je je gewicht vastlegt en je van het lichaamsgewicht ontlast, één getuigenis beweerde .

Een moeder die woont op haar Moon Pod vond dit als een nieuwe en verbeterde schommelstoel. Ik verplaats het van kamer naar kamer. Van zittend in de speelkamer van mijn peuter verhalen lezen tot tv kijken en op afstand werken - het voldoet aan al mijn behoeften.

Als je echter je gezellige ervaring wilt verbeteren en wat extra ondersteuning wilt toevoegen, kun je de Moon Pod naast de Crescent-versie van het merk kopen.

Winkel: Maan Pod Halve Maan , $ 116 (oorspronkelijk $ 129)

Krediet: Moon Pod

Je kunt de Crescent overal (of zelfs op je Moon Pod) plaatsen om je wat extra ondersteuning te geven als de stoelpositie van je Moon Pod niet genoeg is. Shoppers hebben het gebruikt om hun houding te verbeteren en ook voor hun werkruimte.

Ik had aanvankelijk geen rugsteun nodig. Maar nu ik extra rugsteun heb, is dit veel beter! Ik zou zo kunnen werken. Hierdoor voel ik me alerter, actiever en heb ik een betere houding, een klant zei in een getuigenis .

Een van de grootste minpunten van de Moon Pod is het forse prijskaartje. Op de website kunt u het product echter wel in maandelijkse termijnen afbetalen. Dus als je thuis niet veel zitruimte hebt (of een kantoorperiode), kan de Moon Pod je stressverlichtende alternatief zijn voor een andere dure en ongemakkelijke bureaustoel.

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk dit apparaat drukt je plaknotities, boodschappenlijstjes en berichten af