Nordstrom-shoppers zijn dol op deze 40% korting op stijlvolle pyjama's

Nordstrom-shoppers zijn dol op deze 40% korting op stijlvolle pyjama's

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Een comfy (en schattige!) pyjama mag zeker niet ontbreken in je kast. Als ze precies goed passen en ook nog eens stijlvol zijn, kan een pyjama gemakkelijk omschakelen van logeerpartijtjes naar boodschappen doen in stijl!

Op dit moment is er een pyjama te koop bij Nordstrom waar shoppers dol op zijn, en momenteel 40% korting.Star Seeker pyjama van geborsteld jersey , $ 32,40 +

Krediet: Nordstrom

Koop nu

Als je op zoek bent naar geweldige pyjama's, dan is dit de set voor jou. Deze jersey pyjama is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren en geeft je de hele dag een luxe, lounge-sfeer.

Klanten zijn zo dol op deze pyjama's. Honingdauw is de nieuwe noodzaak! Ik heb nog nooit iets gedragen dat zo zacht aanvoelt en zo schattig is! Nadat ik deze set had gekocht, kwam ik thuis om te winkelen voor elk beschikbaar stuk. Al hun spullen zorgen ervoor dat je je babyzacht en toch zo schattig voelt als maar kan! Koop het allemaal en wacht niet! Ik ben 39 en ik denk dat dit geweldig is voor alle leeftijden, schreef een vijfsterrenrecensent.

Een andere recensent wees erop dat dit echt de zachtste pyjama ooit is. Zij schreef , Dit zijn de zachtste, beste pyjama's ooit! Ja, ze zijn niet zwaar, maar dat is juist zo geweldig. Deze kun je bijna het hele jaar door dragen. Het zijn de zachtste, meest boterachtige pyjama's en eerlijk gezegd zou ik de donkere kleuren buitenshuis dragen.

Als je dit bericht leuk vond, kijk dan eens 4 geweldige jurken onder de $ 25 van Nordstrom Rack waar je letterlijk de hele zomer en herfst in zult leven .