De levendige breisels van No Sesso zijn de belichaming van de mode van 2021

De levendige breisels van No Sesso zijn de belichaming van de mode van 2021

Getgrassroots is trots om Pride Month te vieren. Tijdens deze maand zal ons team een ​​breed scala aan LGBTQIA+-merken in de schijnwerpers zetten. We moedigen u aan om vandaag en altijd te steunen.

Na een jaar alleen loungewear te hebben gedragen, heeft de terugkeer in de wereld velen met één vraag geraakt: hoe ziet mode er anno 2021 uit? Het antwoord: Geen geslacht .

Beschreven als een door de gemeenschap aangedreven merk dat zich richt op het empoweren van mensen van alle kleuren, vormen en identiteiten, Geen geslacht werd in 2015 gelanceerd door Pierre Davis . Volgens de Geen sekssite , Davis runt nu het merk van queer-eigendom met zakenpartners Herfst Randolph en Arin Hayes . En het merk maakt al lang bewegingen: tijdens de New York Fashion Week 2019 werd Davis de eerste zwarte transvrouw ontwerper te tonen op de officiële kalender van de CFDA.No sesso is Italiaans voor geen geslacht of geen geslacht. En de filosofie is duidelijk te zien in de ontwerpbenadering van de site. Geen geslacht ontwerpen hebben een breed scala aan kleurrijke prints en stoffen - en geen van de ontwerpen houdt zich aan traditionele ideeën over binair geslacht, waardoor de collectie inherent queer is.

longchamp large le pliage dirty

De stukken van het merk zijn ongelooflijk modern, zoals de stukken die je TikTok It-meisjes ziet dragen, maar nooit voor jezelf kunt vinden. Bekijk enkele van de geweldige ontwerpen van de site onderstaand.

De klassieke LA-trui , $ 850

Krediet: geen seks

Koop nu

Naar herfst slabbetje , $ 300

Krediet: geen seks

Koop nu

LA Sweater-BH , $ 280

Krediet: geen seks

beste tiener rom coms op netflix
Koop nu

LA Trui Jurk , $ 750

Krediet: geen seks

Koop nu

Shego BB gebreide bikini , $ 500

Krediet: geen seks

Geen geslachtsstrass-tank , $ 65

Krediet: geen seks

Koop nu

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan deze eigenzinnige vrouw verandert in een zondige anime-geïnspireerde drag queen .