Nintendo reageert op verzoek van kind om niet-binaire Pokémon: 'Ik huil nu

Nintendo reageert op verzoek van kind om niet-binaire Pokémon: 'Ik huil nu'

Een vader was opgetogen toen zijn kind Nintendo schreef - en het bedrijf reageerde heel vriendelijk.

65 inch smart tv walmart

De vader, die aan het handvat gaat @ AlsjeblieftBeGneiss , deelde de uitwisseling op Twitter . Zijn kind stuurde Nintendo een handgeschreven brief met een speciale wens. @PleaseBeGneiss hielp hen het adres te vinden en de brief te verzenden, maar het sentiment was volledig van zijn kleintje.

Mijn kind schreef een brief aan Nintendo en zij schreven terug, @PleaseBeGneiss getweet met een huilende emoji.Beste Nintendo, zou je alsjeblieft niet-binaire Pokémon kunnen maken? Ik wil dat ook omdat ik denk dat het cool zou zijn en dat niet-binaire mensen zich er meer op hun gemak bij zouden voelen, het kind schreef .

De jongen kreeg een antwoord van Liz Daniels, een vertegenwoordiger van de klantenservice van Nintendo.

Bedankt dat je ons hebt geschreven! In je brief vroeg je ons om niet-binaire Pokémon te maken. Ik vind dat een geweldig idee, Daniels schreef . Er zijn zoveel soorten Pokémon, dus het zou logisch zijn om ook verschillende geslachten te hebben! We willen ervoor zorgen dat alle soorten mensen zich welkom en op hun gemak voelen tijdens het spelen van onze software.

Daniels zei dat ze de feedback naar de juiste afdelingen zou sturen om het oprechte verzoek in overweging te nemen. Het bedrijf heeft ook enkele promotionele artikelen bij het briefje gevoegd.

De respons kreeg meer dan 71.000 likes. Veel mensen waren enthousiast over de gedachte aan meer inclusieve Pokémon.

OK, dus ik huil nu, één gebruiker getweet .

Ik kan niet wachten om dit te zien, nog een commentaar gegeven .

beste zwarte leggings voor de herfst

Wat een kind! Dat kind gaat de wereld veranderen, een persoon zei .

Dit is niet de eerste keer dat Nintendo progressieve beslissingen neemt met betrekking tot Pokémon. In 2016 stond het bedrijf gamers toe om te gebruiken gender-vloeiende avatars voor zijn populaire Pokémon Go-spel. Drie jaar later werd bevestigd dat een van de belangrijkste Pokémon Go-personages, Blanche, gebruikte zij/hen voornaamwoorden — waardoor ze het eerste niet-binaire personage in de franchise zijn.

Bulbapedia , de door de gemeenschap aangestuurde Pokémon-encyclopedie, zegt dat er na generatie II van de games geslachten werden toegewezen aan Pokémon, maar er zijn soorten die als geslachtloos worden vermeld.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit interview met plezier hebt gelezen, bekijk dan het gesprek van Getgrassroots met de eerste transatleet die deelnam aan een NCAA Division 1 herenteam.