New Yorkers besparen geld, nemen de metro met hun gigantische bank

New Yorkers besparen geld, nemen de metro met hun gigantische bank

Een groep TikTokers ging stoutmoedig waar de meeste New Yorkers niet zouden durven gaan: in de metro met een gigantische bank.

Hier in New York City is alles duur en niets is gemakkelijk. Dat betekent natuurlijk dat de ergste nachtmerrie van iedereen, verhuizen, veel geld kost en uiterst uitdagend is. TikToker . om de bezorgkosten van $ 350 voor een nieuwe bank te omzeilen Jona en een paar vrienden brachten het in plaats daarvan met de metro. Kiezen voor een Metro-kaart van $ 2,75 is financieel zeker slim, maar de reis van de bank was zwaar.

@mayor_of_whovillle

bedankt, maar we geven de bezorgkosten van $ 350 door 🥰 we hebben het gedaan voor 2,75 #diy #nyc #metro #grappig #komedie #in beweging #begroting #bank♬ origineel geluid – Jonah

Jonah heeft de lange reis van begin tot eind gedocumenteerd. Eerst droegen hij en zijn vrienden de bank naar beneden de metro in. Ze slaagden erin om het op een trein te persen, die gelukkig vrij leeg was. Daarna moest het trio het de trap weer op dragen en ermee door de drukke straten van de stad navigeren.

Maar zelfs toen ze het bij hun appartement kregen, was het avontuur nog niet voorbij. De bank was te groot om in de deuropening te passen. Uitgeput als ze waren, slaagden ze erin de deur uit de scharnieren te halen en de bank erin te plaatsen. Uiteindelijk zorgen een beetje elleboogvet en teamwerk ervoor dat de droom werkt.

De video was goed voor 1,4 miljoen views op TikTok.

Jullie zijn eigenaar van NYC, iemand commentaar gegeven .

En jullie zijn allemaal nog steeds vrienden? Ik ben onder de indruk, een gebruiker grapte .

Dit is het meest NYC-ding dat ik ooit heb gezien, nog een schreef .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan hoe deze dokter joeg TikTok de stuipen op het lijf met een weinig bekend koffiefeitje .