Nieuwe vaders versus ervaren vaders — hilarisch TikTok-koppel laat het verschil zien: 'Dit is zo perfect

Nieuwe vaders versus ervaren vaders — hilarisch TikTok-koppel laat het verschil zien: 'Dit is zo perfect'

Een TikTok-koppel maakte een video waarin wordt vergeleken hoe vaders zich gedragen in de eerste maand van het leven van hun baby en hoe ze zich gedragen als hun kinderen ouder worden, en het is hilarisch herkenbaar!

Gerard en Alyssa Flellen ( @fluellenfam ) zijn een echtpaar dat herkenbare opvoedingsinhoud deelt, samen met schattige video's van hun drie kinderen, op TikTok. De ouders deelden onlangs een video- over het verschil tussen een nieuwe vader zijn en een meer ervaren vader, die meer dan 10 miljoen views heeft geregistreerd en TikTokers op de kop sloeg.

De video- begint met het bijschrift, Vaders de eerste maand dat ze ouder zijn versus ...@fluellenfam

Feiten of feiten? #dadsoftiktok #dadlife #dadlifebestlife #dadlifebelike

♬ Wuki _ Crunk In Time – wüki

Op het eerste shot van de video is te zien hoe Gerard zijn jongste kind, Emmett, zachtjes in zijn armen wiegt. Hij wiegt Emmett heen en weer, staart hem liefdevol aan en laat hem dan voorzichtig in de zijne zakken wieg . De vader begint de kamer te verlaten, maar draait zich dan om om nog een keer naar zijn zoon te kijken. Hij buigt zich over het bedje van de baby en aait even over Emmetts haar.

Dan verschijnt er een nieuw bijschrift op het scherm, dat luidt: De rest van hun leven.

Vervolgens zien we Gerard een giechelende baby in cirkels ronddraaien op de grond. Vervolgens speelt de vader van drie videogames tijdens het eten tussendoortjes uit een container balancerend op de rug van zijn baby.

Dan is een snelle montage van foto's te zien van Gerard die een peuter bij de achterkant van haar onesiepyjama draagt ​​en haar speels in haar wieg gooit, dan twee kinderen ondersteboven aan hun voeten draagt ​​en ten slotte sporten baby Emmett als gewicht gebruiken.

'Dit is het grappigste dat ik de hele dag heb gezien'

De hilarische video viel in de smaak bij de kijkers.

Dit is het grappigste wat ik de hele dag heb gezien. De kinderen zijn er dol op! een TikToker schreef.

Dit is zo perfect, schreef een andere kijker.

Ouder zijn kan zenuwslopend zijn, maar Gerard en Alyssa laten zien dat het ook heel leuk is.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die ontdekte dat haar string de hele dag aan de schoen van haar kind zat!