Mom's hack voor 'rommelvrije' pannenkoeken elimineert plakkerige siroopproblemen: 'Zo veel beter

Mom's hack voor 'rommelvrije' pannenkoeken elimineert plakkerige siroopproblemen: 'Zo veel beter'

Kinderen spelen graag met hun eten, vooral als het plakkerig of kleverig is. Hoewel het de eerste paar keer misschien schattig is, kan de rommelige nasleep ontmoedigend zijn.

Er is geen eten dat perfecter is voor speeltijd dan pannenkoeken. De stukjes fruit, zoete cakejes en plakkerige siroop zijn eigenlijk een recept voor chaos tijdens het ontbijt.

TikTok mama Z'Anni G kwam met een eenvoudige oplossing om pannenkoeken zonder rommel te maken zonder de ahornsiroop te elimineren.@zannigibbsxo

Pannenkoeken zonder knoeien #peuterhack #momhack #hacken #pannekoeken #momlife #peuterontbijt #ontbijt #messfree #hoe #fy #eenvoudig

♬ Vergeet je nooit - Noisettes

Pannenkoeken zonder knoeien. Laat me jullie allemaal op een pannenkoekenhack zetten voor de kinderen! Het enige wat je hoeft te doen is ahornsiroop toe te voegen aan de pannenkoeken terwijl ze koken, schreef de moeder in een ondertiteling .

hoe oud is adison rae

Terwijl de pannenkoeken aan de ene kant stonden te bakken, goot ze ahornsiroop over de andere. Toen draaide ze ze weer om. En voila - pannenkoeken met dezelfde esdoorn goedheid en niets van de stroperige puinhoop.

Ouders waardeerden het advies van Z’Anni. Sommigen waren zelfs verbaasd dat ze de simpele oplossing nog niet zelf hadden bedacht.

Ja! Mijn baby heeft een hekel aan plakkerige dingen, dus dit zal een game-changer zijn, voor één persoon zei .

Ik doe dit voor mijn dochter en het is gewoon zo veel beter, nog een zei .

Hoe heb ik hier nooit aan gedacht? Genie! een gebruiker commentaar gegeven .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens de hack voor het schoonmaken van de wc-bril van deze moeder die TikTok versteld deed staan !