Mom's hack verandert op slimme wijze overgebleven babyvoeding in 'perfecte gemakkelijke peutermaaltijd

Mom's hack verandert op slimme wijze overgebleven babyvoeding in 'perfecte gemakkelijke peutermaaltijd'

De briljante lunchhack van deze moeder bestaat uit het mengen van overgebleven babyvoeding met vers voedsel, waardoor ouders zowel tijd als geld besparen.

Kinderen opvoeden is een dure onderneming , waarbij de kosten voor kinderopvang elk jaar toenemen. Gelukkig zijn er veel manieren om een dollar uitrekken , en een TikTok-ouder die door akthomas621 gaat ( @akthomas621 ) deelde deze clip, die bijna 200 duizend views heeft verzameld, waardoor ouders zich verwonderen over de afvalverwijderende eten klaarmaken methode.

ik wil onze vriendschap verpesten, in plaats daarvan zouden we minnaars moeten zijn
@akthomas621

Overgebleven babyvoeding idee! #peutermaaltijden #babyvoedsel #voorjoupagina #momhacks #lekker♬ origineel geluid – jacob

In de video laat de creatieve mama de camera zien om hun eenvoudige stapsgewijze proces te laten zien voor het verwerken van extra babyvoeding in peutermaaltijden. Ze begint met hakken en koken wortels . Vervolgens snijdt de clip tot haar kookpunt noedels .

Zodra de noedels en wortelen gekookt en uitgelekt zijn, mengt ze ze allemaal met de overgebleven verzegelde babyvoeding. Vervolgens gebruikt ze een schaar om de noedels in kleinere stukjes te knippen, zodat ze veilig is voor haar peuter om te eten. Het laatste shot onthult 3 netjes gerangschikte kommen van de gezonde maaltijd, die lijkt op een peuterversie van macaroni met kaas .

waterdichte snowboots dames goedkoop

De kijkers waren onder de indruk van het gerecht, waarbij een gebruiker commentaar gaf: Ja, een hele nieuwe maaltijd! Heel erg bedankt voor dit idee. Ik zal dit onthouden als mijn zoon babyvoeding eet!

Anderen verwonderden zich over de slimme methode voor het trimmen van noedels. Waarom heb ik er nooit aan gedacht om een ​​schaar te gebruiken? vroeg een gebruiker zich af.
Er zijn veel manieren waarop ouders kunnen geld besparen , en het bewaren van restjes is er slechts één van. Zelf babyvoeding maken is een ander uitstekend kostenbesparende maatregel . Gelukkig biedt internet een overvloed aan tips en trucs voor ouders die naast het dieet van hun kinderen ook hun portemonnee willen onderhouden.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

lin-manuel miranda jimmy fallon

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die een enorm brandgevaar ontdekt bij het schoonmaken achter haar droger!