Mom's slimme hack voor herfstsnoepdecor verbijstert TikTok: 'Nou, dat is geniaal!

Mom's slimme hack voor herfstsnoepdecor verbijstert TikTok: 'Nou, dat is geniaal!'

De slimme hack van deze moeder voor herfstsnoepdisplays bespaart geld en ziet er zo lief uit!

Macy Blackwell ( @macy.blackwell ) is een ouder die video 's over creatieve stijl , koken en huisdecoratie deelt op TikTok . Om in de herfststemming te komen, deelde Macy onlangs haar geheime truc voor het maken van feestelijke herfstsnoepversieringen met een beperkt budget.

Het geheim? Plaats een leeg glas in je snoep pot voordat je hem vult met seizoenssnoepjes!

@macy.blackwell

#falldecor #falldecorideas #fallhomedecor #halloweendecor #halloweenhomedecor

♬ Begin ’- Maanlicht

De video- begint met Macy die in haar staat keuken met drie glazen potten van verschillende grootte op het aanrecht voor haar. Macy haalt het deksel van de grootste pot en plaatst een hoog glas ondersteboven in de pot, zodat de onderkant van het glas naar boven wijst. Dan vult Macy de pot met een zak oranje en geel Snoep mais .

columbia ice maiden ii beste prijs

Vervolgens verwijdert Macy het deksel van de middelgrote pot en plaatst er een kopje ondersteboven in. Ze vult de pot met een zak met zwarte en oranje snoepgraan.

Eindelijk vult Macy het kleinste potje met een zak snoep pompoenen . Ze zet alle drie de potjes op haar mantel, waar ze dienen als een vrolijke en lekkere herinnering aan het seizoen.

Macy's hack is briljant in zijn eenvoud. Beide grotere potten die Macy gebruikt, zijn groot genoeg om elk meerdere zakjes snoep te bevatten. Macy plaatst de kopjes erin om meer ruimte in de pot in te nemen en de hoeveelheid snoep te verminderen die ze per pot nodig heeft om haar displays te maken. De potjes lijken nog vol, en bevatten veel lekkers snoep , maar je hebt niet meerdere zakken snoep nodig om te vullen.

Kijkers konden geen genoeg krijgen van Macy's handige hack, die maar liefst 5,9 miljoen views en tellingen opleverde.

Nou, dat is geniaal! schreef een onder de indruk kijker.

Waarom heb ik hier nooit aan gedacht? Ik koop gewoon 96 zakken om de pot te vullen en eet ze dan allemaal op, merkte een andere kijker op.

waarom moet elke show een homokarakter hebben?

Ok, de beker is serieus een game-wisselaar, schreef een andere TikToker.

Hoewel de meeste kijkers Macy's hack waardeerden, waren sommigen sceptisch over haar snoepkeuzes.

Maak je nu een grapje? Pompoenen in het kleinste potje? Ze zouden in alle potten moeten zitten! Doe alsjeblieft meer pompoenen, reageerde een woedende fan van pompoensnoepjes.

Je weet in ieder geval dat de snoepjes jaren meegaan, want die eet niemand op, grapte een andere kijker.

Weer een andere kijker reageerde, ik wil geen ruzie beginnen, maar eerlijk gezegd is dit het enige waar snoepgraantjes goed voor zijn.

Gelukkig, als snoepgraan en pompoenen niet jouw ding zijn, werkt Macy's hack voor elk soort snoep dat je lekker vindt! Als het gaat om decoreren met snoep , het is allemaal een kwestie van persoonlijke smaak.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

ninja foodi bed bad en meer

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze 7 budgetvriendelijke DIY-ideeën voor babyshowers!