Moeder verandert plafond in projectiescherm om 'kronkelende' peuter te helpen bij het ontklitten van haar: 'Freakin genius!

Moeder verandert plafond in projectiescherm om 'kronkelende' peuter te helpen bij het ontklitten van haar: 'Freakin genius!'

Deze mama's briljante hack om haar te ontwarren het haar van de dochter is misschien de perfecte oplossing voor onrustige kinderen.

Kinderen zijn niet altijd per se enthousiast over persoonlijke hygiëne. Of het nu badtijd is of een haarwassessie, die kleine tykes kunnen een aanval veroorzaken. Yasmine is verpleegster en draagmoeder. Op TikTok deelt ze vlogs over het moederschap, haar leven en haar kinderen. De moeder plaatste een video over hoe ze haar dochter stil laat zitten terwijl ze haar haar wast.

@nursyass

Mijn man is zo'n meisjesvader..maar deze helpt me! #lifehack #momhacks #Opgevoed door #mama #projector♬ origineel geluid – Yasmine

Dit is een lifehack voor de moeders, Yasmine uitgelegd . Als je een kronkelige peuter hebt die het niet leuk vindt om haar haar te laten doen, koop dan een goedkope projector en zet hun favoriete show op terwijl je ontwart. Ik hoop dat dit helpt.

Het kleine meisje lag op het kookeiland met haar hoofd boven de gootsteen. En terwijl Yasmine het haar van haar dochter ontwarde, lag de peuter met zijn gezicht naar boven.

De moeder plaatste een projector op het aanrecht gericht op het plafond. Haar dochter was helemaal gebiologeerd door de cartoon en te afgeleid om er ophef over te maken.

TikTok was geobsedeerd door het idee van Yasmine

Geniaal, ik heb twee meisjes die wasdag verafschuwen! een persoon commentaar gegeven .

Je hebt zojuist moeder van het jaar gewonnen. Freakin' genie! een gebruiker zei .

Dit doen ze bij mijn tandarts. Ik ben een fan, een ander schreef .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens de briljante hack van deze moeder voor het maken van pastachips uit de airfryer!