Moeder transformeert lege kartonnen doos in elegante verkleedkast: 'Ik ben helemaal weg van dit idee

Moeder transformeert lege kartonnen doos in elegante verkleedkast: 'Ik ben helemaal weg van dit idee'

Verander een gewone doos in een elegante kinderkostuumkast met deze doe-het-zelf game-changer!

TikTok-account Crafty Moms ( @craftymoms ) heeft een aanhang van bijna 3 miljoen gebruikers verzameld voor hun video's met slimme hacks en doe-het-zelf projecten voor ouders. Het is dus geen verrassing dat hun truc om van een eenvoudige kartonnen doos een elegante kostuumkast te maken, een totale doe-het-zelf-aankleedgame-wisselaar is.

@craftymoms

Niet meer ophalen! Gebruik een doos om je kinderen een eigen kast te maken✨❣️ #timewarpwaterval #kidsdiy #momhack #ouderhacks #learnotiktok #diyforkids♬ Mambo No. 5 (een klein beetje...) – Lou Bega

De video- neemt kijkers mee door een snel, stapsgewijs proces van het magische transformatie . De schattige, pre-make-over beelden onthullen een rommelige kamer met kostuums rondgestrooid en snijdt vervolgens naar een shot van een grote kartonnen doos op zijn kant met de bovenkant naar voren gericht.

De filmer bedekt de doos met: inpakpapier voordat je een kurk warm lijmt als deurknop om de creatie aan te passen. Vervolgens sneden ze twee gaten aan de bovenkant van elke kant om in de inpakpapierrol te passen, die dienst doet als de kastroede. De openingskleppen van de doos fungeren op slimme wijze als de dubbele deuren van de kast.

Het eindproduct is een stijlvolle kast die geschikt is voor kleine royalty's om hun regalia gemakkelijk op te hangen en kinderen aan te moedigen om zelf op te ruimen.

Kijkers op TikTok waren unaniem verliefd op dit lieve DIY-dressoir.

Ik kan nu al zeggen dat je me zoveel tijd en geld gaat besparen, merkte een gebruiker op.

Ik ben helemaal weg van dit idee! Wat geniaal, gutste een andere kijker.

Niet dat ik je pagina stalk en niet eens in de buurt van een moeder ben, grapte iemand anders.

Het is ongelooflijk hoeveel een beetje verbeelding kan een gewone kartonnen doos omtoveren tot iets buitengewoons. Naast geld besparen, het milieu beschermen en uw kinderen helpen hun creatieve spieren te spannen, zijn er veel voordelen aan het maken van uw eigen speelgoed en spelletjes. Als het gaat om doe-het-zelfprojecten, loont het soms om binnen de kaders te denken.

beste drogisterij gezichtslotion voor de droge huid

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens de briljante hack voor het schoonmaken van toiletbrillen van deze moeder!