Moeder verwisselt baby om te zien of vader het opmerkt en filmt stiekem hilarische reactie

Moeder verwisselt baby om te zien of vader het opmerkt en filmt stiekem hilarische reactie

Toen deze TikTok-moeder baby's verwisselde om te zien of haar man het zou merken, had ze nooit verwacht dit vast te leggen hilarisch - en hartverwarmend - reactie op camera .

Moeder Kat Stickler ( @katstickler ) op weg om haar te testen van echtgenoot observatievaardigheden door hun baby uit te wisselen voor die van iemand anders in hun kinderwagen.

@katstickler

Waarom dacht ik dat hij het niet zou merken 🤦‍♀️ ##paarprank ## momsoftiktok ## 4u ## fyp ##reactie♬ origineel geluid – Kat

Kat begint met ons kennis te laten maken met de 2 baby's - hun eigen babymeisje, MK, en de mysterieuze baby (met MK's boog).

hoe worden de kipnuggets van McDonald's gemaakt?

Vervolgens rijdt ze de kinderwagen hun woonkamer binnen, waar Kat in het geheim haar iPhone heeft ingesteld om op te nemen, en vraagt ​​haar man, Mike, om MK eruit te halen.

Mike zegt zeker - en doet dan een dubbele take op de kinderwagen. Hij staart een hete minuut naar Kats tekst op het scherm en verklaart dan, met een zweem van alarm in zijn stem: Dit is niet onze baby.

Onmiddellijk komen Mike's papa-instincten in actie, terwijl hij zowel in paniek raakt over de vermoedelijk vermiste MK als ook zachtjes de mysterieuze baby in zijn huis wiegt.

Terwijl Mike's paniek groter wordt, rent Kat snel naar binnen om hem te vertellen dat het allemaal een onschuldige grap was; dat MK net buiten is met hun vriendin Sharon, wiens baby Kat leende voor haar grap.

jacob sartorius tijd van de dag

Opluchting overspoelt Mike onmiddellijk - en ook opmerkingen en sindsdien stromen de likes binnen!

'Omg ik hou van hem!'

Niet alleen genoten TikTok-gebruikers van hoe snel Mike zich realiseerde dat het niet zijn baby was, ze ook hield van zijn vriendelijkheid met de mysterieuze baby.

Heeft tegelijkertijd een hartaanval en verzorgt zijn niet-baby, zei een opmerking.

Ik hou van het feit dat hij nog steeds zo attent op de baby was terwijl hij in paniek raakte! zei een ander.

amazon onbeperkte muziek studentenkorting

De manier waarop hij haar echter oppakt en nog steeds om haar geeft, is de liefste, zei een ander.

Sommige gebruikers merkten op dat hun eigen echtgenoten waarschijnlijk niet voor een soortgelijke test zouden slagen.

Mijn man kan niet eens zien wanneer ik onze jongens-meisje-tweeling verwissel ... zei een opmerking.

Andere gebruikers waren niet dol op de grap - of de reacties erop.

joseph joseph 5 in 1 gebruiksvoorwerp

De lat voor mannen is ZO LAAG dat het feit dat hij weet hoe zijn baby eruit ziet zo indrukwekkend voor ons is, zei een gebruiker.

Een ander vroeg: Nog iemand die deze 'grappen' niet grappig vindt? Hij was terecht in paniek.

Maar met bijna 2 miljoen likes is het duidelijk dat de meeste mensen genoten van Kat's grap - en Mike's lieve vaderinstincten!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die een geheime schat aan snoep ontdekt in het bed van haar kinderen !