Moeder verrast echtgenoot door baby te kleden als zijn identieke tweelingzus: 'Omg, heb je hem net zoals ik gekleed?

Moeder verrast echtgenoot door baby te kleden als zijn identieke tweelingzus: 'Omg, heb je hem net zoals ik gekleed?'

Deze TikTok-moeder kleedde haar peuter in exact dezelfde outfit als haar man, en zijn reactie is onbetaalbaar.

Kristian ( @ krystianatiana ) is een TikToker en moeder van 4 die regelmatig video's deelt van haar schattige familie. Onlangs plaatste ze een TikTok-video van de reactie van haar man op hun jongste kind, Maverick, gekleed in een miniatuurversie van zijn kleding , en het is te schattig voor woorden!

@ krystianatiana

ūü•ļ #vaders #baby #vader zoon #baby's #schattige baby #babykoorts #babyboy #fyp #schattig #babysoftiktok #babytiktok #tiktokbabies #echtgenoot #voor jou #dadsoftiktok‚ô¨ Pieces (Solo Piano Version) ‚Äď Danilo Stankovic

De klem begint met een foto van de schattige peuter die een sportief, zwart ensemble draagt, compleet met een Adidas-sweatshirt en achterstevoren baseballpet.

Schat, ben je klaar om te gaan? vraagt ‚Äč‚ÄčKrystiana terwijl ze haar man benadert, die in de... keuken . Ja, zegt hij nonchalant, terwijl hij opkijkt van zijn telefoon voordat hij zijn mini-me opmerkt.

Oh mijn god, heb je hem net zo gekleed als ik? vraagt ‚Äč‚Äčhij, terwijl hij zijn eigen outfit een keer overdoet. Jullie zijn een tweeling! Krystiana koert terwijl de camera draait om hun zoon te laten zien, die net zo verrast kijkt om te zien dat zijn vader dezelfde look draagt.

Jij bent zo schattig! Geef me hem! Geef me hem! verklaart haar man opgewonden terwijl hij Maverick in de lucht tilt voordat hij hem een ‚Äč‚Äčdikke kus op de wang geeft.

Krystiana, kleine tweeling, verwondert zich over een foto van haar man die Maverick helpt lopen en onthult hun... bijpassende outfits in hun volle glorie.

Kerel, laten we gaan naar Doel , zegt hij tegen Maverick. Kan ik komen? vraagt ‚Äč‚ÄčKrystiana waarop haar man speels antwoordt: Nee! Jongensdag, terwijl de peuter naar de deur loopt.

Het kostbare moment deed harten smelten op TikTok.

De manier waarop de baby zijn ogen sloot en glimlachte toen papa hem kuste, is alles, gutste een gebruiker.

Plottwist: DAD neemt hem vandaag mee naar Target, grapte een kijker.

Anderen konden het niet helpen, maar spotten met de kleermakerskeuzes.

Hij pleegde de ergste misdaad... Nike-sokken met een Adidas-hoodie, merkte een modebewuste waarnemer op.

Het was allemaal schattig en zo totdat ik de Nike-sokken met de Adidas zag schoenen , klaagde een sneakerhead.

Afgezien van alle mode-opties, is het hartverwarmend om getuige te zijn van een ontluikende vader-zoonrelatie.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News ‚ÄĒ volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze vader die de perfecte reactie had op een gemene trol die hem ervan beschuldigde geen 'alfamannetje!'