Moeder onthult slimme Olive Garden-hack die ouders veel geld kan besparen: 'Je rijdt nooit meer naar de drive-thru

Moeder onthult slimme Olive Garden-hack die ouders veel geld kan besparen: 'Je rijdt nooit meer naar de drive-thru'

Deze TikTok-ouders Olijftuin hack bespaart u veel geld de volgende keer dat u bestelt om te gaan!

Natasja K ( @natasha21k ) is een TikToker en moeder die vaak levenshacks en andere grappige momenten deelt met haar meer dan 28k volgers. Natasha plaatste onlangs een video- waarin wordt beschreven hoe u meer waar voor uw geld kunt krijgen met deze levenshack van Olive Garden!

@natasha21k

Bespaar geld, eet meer! #greenscreensticker #lifehack #momhack #oudersoftiktok #dadhacks #spaarzaamheid #goedkoop #coupon #olijftuin #geef minder uit #kindermenu♬ origineel geluid – Natasha K

Als je bestelt om te gaan, haal dan de kindermaaltijd, raadt Natasha aan terwijl beelden spelen met een heerlijke, stevige Olive Garden maaltijd .

Kijk naar deze portiegroottes. Ze zijn enorm, gaat ze opgewonden verder terwijl de camera inzoomt voor een close-up van de boterachtige broccoli en vervolgens pant naar een schaal met pasta bedekt met marinara saus .

Een kant van broccoli, ons hoofdgerecht, 2 soepstengels, en een drankje voor slechts $ 5,99, verklaart Natasha trots.

Het beeldmateriaal snijdt tot een laatste shot van een online bestelformulier waarbij Natasha belooft dat je met deze hack nooit meer de drive-through zult raken.

Kijkers gebruikten de opmerkingen om Natasha virtueel een high-five te geven voor de fooi en om enkele van hun eigen afhaalmaaltijdhacks te delen.

Ik doe dit de hele tijd, schreef een TikTok-gebruiker.

Rustig, het is eigenlijk het slimste om ooit van het kindermenu te bestellen. Meestal bevat het weinig calorieën, is het vullend en goedkoper, merkte een ander slim diner op.

Ik eet niet veel, dus ik doe dit bij Chipotle en krijg een kindermaaltijd. Dan voeg ik extra kanten toe en maak ik een minikom, en je krijgt chips en frisdrank, gedeeld door een andere kijker.

Zoals de video laat zien, zijn kindermaaltijden niet alleen voor het publiek van 12 jaar en jonger. Aangezien de meeste grote restaurantketens levensgrote porties voor volwassenen aanbieden, kan het kindergedeelte soms de perfecte manier zijn om zowel je buik als je portemonnee lekker vol te houden!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens de briljante hack voor het schoonmaken van toiletbrillen van deze moeder!