Moeder is ervan overtuigd dat haar vloeren smetteloos zijn, dan onthult een professionele schoonmaakster de smerige waarheid: 'Dit kan niet waar zijn

Moeder is ervan overtuigd dat haar vloeren smetteloos zijn, dan onthult een professionele schoonmaakster de smerige waarheid: 'Dit kan niet waar zijn'

NAAR Schokkende beelden van professionele schoonmaker gaat viraal en dwingt ouders overal vragen te stellen hoe schoon hun eigen vloeren echt zijn.

Diepte-reinigingsexpert en TikToker Tera (@ Tera.Nelli ) kreeg bijna 15 miljoen views en 6.000 reacties toen ze deze video op haar account plaatste.

En zoals deze eye-opening TikTok die bewijst dat je wc-bril misschien niet zo schoon is als je denkt , inspireert Tera's video mensen over de hele wereld om hun schoonmaakmethoden opnieuw te onderzoeken - zelfs doorgewinterde ouders die al jaren schoonmaken!@ tera.nelli

Dit is mijn bericht aan jou! Wekelijks dweilen! #PrimeDayDealsDans #cleaningtiktok #schoon #vuilevloer #wap #emmerdamop #wipeitdownchallenge

♬ Drie kleine vogels - Bob Marley & The Wailers

Zoals Tera in de video uitlegt, zei haar cliënt dat Tera haar vloeren niet hoefde te dweilen omdat ze dagelijks een Swiffer gebruikt.

Ze zei ook dat je van haar vloeren kon eten, voegde Tera eraan toe in tekst op het scherm.

Maar op basis van de dikke bruine modder die Tera uit de emmer in het toilet begint te gieten, lijkt het erop dat de vloeren niet zo schoon zijn als de klant zou denken.

Dit is mijn bericht aan jou! Wekelijks dweilen! Tera's bijschrift luidt.

De schokkende beelden bewijzen dat hoewel we misschien denken dat we onze huizen grondig aan het schoonmaken zijn, er nog steeds een ongeziene laag vuiligheid op de loer ligt.

‘Ok, dus blijkbaar moet ik een dweil kopen…’

Duizenden TikTokers haastten zich naar het commentaargedeelte van Tera's video om hun afschuw te uiten.

Ik dacht echt dat dit even koffie was, schreef een geschokte gebruiker.

Oké, dus blijkbaar moet ik een dweil kopen, merkte een andere gebruiker op.

Dit kan niet echt zijn... schreef een geschokte gebruiker vol ongeloof.

Andere TikTokers waren het met Tera eens dat dweilen het enige is dat de klus kan klaren.

Ja, ik begin te denken dat Swiffer niet werkt omdat ik vandaag kan dweilen en lopen met witte sokken aan, 3 uur later en de sokken zullen zwart zijn, een gebruiker gedeeld.

Een Swiffer dweilt je vloeren niet, ik gebruik de mijne gewoon om gemorst vuil op te ruimen of zoiets. Maar ik dweil regelmatig, schreef een andere gebruiker.

Maar sommige TikTokers vonden dat Swiffers of dweilen niet genoeg waren.

Gebruik een vloerreinigingsmachine en kijk wat zowel Swiffer als mops achterlaten, schreef een gebruiker.

Als het gaat om het schoonmaken van je huis, vooral als de kleintjes rondrennen, is het belangrijk om altijd schoonmaakproducten te bewaren veilig buiten bereik . Het is ook van vitaal belang om de ingrediënten in uw favoriete schoonmaakproducten te onderzoeken om er zeker van te zijn dat ze de gezondste optie zijn om in uw huis te gebruiken.

Als je niet zeker weet of je schoonmaakproducten veilig zijn, zorg er dan voor dat: raadpleeg uw kinderarts .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze professionele reiniger die onthult hoe je tussen de glazen panelen van je oven schoonmaakt!