Moeder heeft ouders 'jaloers' over haar zelfgemaakte kartonnen speelkeuken: 'Mooier dan mijn echte keuken

Moeder heeft ouders 'jaloers' over haar zelfgemaakte kartonnen speelkeuken: 'Mooier dan mijn echte keuken'

Deze moeder heeft oude dozen geüpcycled tot een prachtige speelkeuken voor kinderen.

ego-bewegende en tijd-bewegende perspectieven

We weten allemaal dat de wereldwijde lockdowns een toenemen bij pakketzendingen. Als we het huis niet uit konden om het op te halen, lieten we het gewoon bezorgen. Dat betekent dat veel mensen werden overspoeld met tonnen extra dozen. TikTok mama Myriam sandler ging creatief aan de slag met haar overgebleven verpakking en maakte een uitgebreide speelgoedkeuken voor haar kinderen.

Hoewel Sandler niet vertelde hoe ze de keuken heeft gemaakt, heeft ze het wel voor en na laten zien beeldmateriaal . Wat begon als een stapel ongebruikte dozen, veranderde al snel in een hele speelopstelling. De keuken omvatte een oven, fornuis, spoelbak en kast. Sandler nam potten en pannen mee, maar ze hield de esthetiek eenvoudig. De meeste details zijn aangebracht met ducttape en een zwarte Sharpie-marker.@mothercould

Keuken gemaakt van karton 🤗. Fijne aarde dag! #dag van de Aarde #momhacks #sluw #diy

♬ origineel geluid – Kira Kosarin

Kinderen hou van spelen met lege dozen. Er was tenslotte een hele Rugrats aflevering over decennia geleden. Een kartonnen keuken is praktisch een kinderdroom die uitkomt. Het blanco canvas stelt kleintjes in staat om super fantasierijk te worden en ze kunnen erop tekenen of kleuren. Ouders op TikTok waren ook dol op het creatieve idee van Sandler.

OK, ik ben nu jaloers, een gebruiker zei .

Deze keuken is zo geweldig, één persoon commentaar gegeven .

Het is leuker dan mijn echte keuken, een andere toegevoegd .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze liefhebbende vader die tussenbeide kwam toen zijn dochter moe werd van het föhnen van haar haar!