Moeder demonstreert briljant recept voor zelfgemaakte stoepverf: 'Smaakveilig en gemakkelijk af te wassen!

Moeder demonstreert briljant recept voor zelfgemaakte stoepverf: 'Smaakveilig en gemakkelijk af te wassen!'

Deze TikTok-ouder deelde hoe je zelf trottoirverven kunt maken die afwassen zonder een permanent merkteken achter te laten!

Myriam Sandler ( @mothercould ) is een moeder en TikToker die nuttig ouderschap en koken deelt hacken op haar TikTok-account. Myriam heeft onlangs een tutorial gedeeld over hoe je zelf wasbare stoepverven kunt maken die gemakkelijk af te wassen zijn en zeker een hit zullen zijn bij creatieve kinderen!

@mothercould

Ga wild! Het wast af #momhack #kinderactiviteiten #sensoryplay #learnotiktokspijkerbroek one size high 1
video- begint met Myriam die een verrassend object pakt om haar stoepverf te maken: a muffin bakvorm . Myriam vult het blik met maizena en water en mengt vervolgens een andere kleur voedselkleurstof in elk kopje van de pan.

Vervolgens toont Myriam de stoepverven in actie. Haar dochter zit op de oprit en schildert abstracte vormen en regenbogen op de grond. De verf verspreidt zich gemakkelijk en droogt snel, waardoor veelkleurige ontwerpen ontstaan ​​die opvallen tegen het donkere cement van de oprit.

In de volgende opname verschijnen de kinderen van Myriam die een houten speelhuis schilderen in verschillende kleuren. Smaakveilig en gemakkelijk af te wassen! een onderschrift luidt.

Tot slot laat Myriam zien hoe gemakkelijk de verf van elk oppervlak afwast. Eerst spuit ze een slang op de speelhuisje , en de kleuren verdwijnen snel. Vervolgens spuit ze een wit gepleisterde kolom die aan haar huis is bevestigd, en laat zien hoe de verf eraf loopt, zodat de kolom volledig onbevlekt blijft.

Kijkers konden geen genoeg krijgen van Myriams DIY stoepverf.

basketbal wonderkind van 2 jaar

Ja! Laat kinderen creatief zijn zonder schade aan te richten of blijvende rotzooi te veroorzaken, merkte een kijker op.

Ik deed dit voor mijn dochter en haar vriend en ze vonden het absoluut geweldig! schreef een dankbare ouder.

Een andere ouder merkte op: ik vind dit geweldig. Ik haat het gevoel van krijt en voel me slecht als ik mijn kinderen vertel dat ik het niet met hen kan doen.

Waarop Myriam antwoordde: Ik ook! Dit is het beste van twee werelden.

De stoepverven van Myriam zijn perfect voor zowel creatieve kinderen als ouders. Kinderen kunnen fantasierijke werken maken van kunst , wis ze dan gemakkelijk en begin opnieuw. En voor ouders is het geruststellend te weten dat kinderen op elk oppervlak kunnen schilderen zonder het permanent te verkleuren!

gouden wijnglazen liefde is blind

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze vader die de perfecte reactie had op een gemene trol die hem ervan beschuldigde geen 'alfamannetje!'