Moeder legt het emotionele moment vast waarop haar nerveuze zoon een vriend maakt op de eerste schooldag: 'Waarom moet ik hier huilen van?

Moeder legt het emotionele moment vast waarop haar nerveuze zoon een vriend maakt op de eerste schooldag: 'Waarom moet ik hier huilen van?'

Een snoepje terug naar school moment gaat viraal op TikTok - en leert volwassenen dat vrienden maken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.

bij wie is NBA Youngboy getekend?

Mama en TikToker @brooklynlikethebridge kreeg bijna 3 miljoen views en 10.000 reacties toen ze de ontroerende video uploadde met het bijschrift, Zijn eerste dag van persoonlijk leren.

Nu, net als de emotionele beelden van tienerbroers die in tranen uitbarsten zodra ze hun pasgeboren broertje of zusje ontmoeten , brengt de video mensen over de hele wereld tot tranen.@brooklynlikethebridge

Zijn eerste dag persoonlijk leren #fyp #fyp #adoptie #pleegzorg #terug naar school

♬ Eiland in de zon – Weezer

In de video zien we de zoon van Brooklyn voor haar uit lopen naar het zebrapad, klaar om over te steken naar zijn school.

Hij was zo bang dat hij op een echte school geen vrienden zou maken, zegt Brooklyn in tekst op het scherm.

Plots trekt een stem aan de overkant de aandacht van haar zoon.

Deze jongen schreeuwde: 'Hé, ik heb hetzelfde shirt, wil je rondhangen?', legt Brooklyn uit.

Haar kleine jongen kijkt naar zijn outfit - en breekt dan in draf om de straat over te steken (na natuurlijk van beide kanten naar auto's te hebben gezocht).

Ik voelde zijn opwinding, schrijft Brooklyn.

We zien dan de twee jongens vrolijk samen hun school binnenlopen en meteen BFF's worden - tot grote opluchting van mama.

‘Dit maakt me zo blij…’

Duizenden mensen haastten zich naar de commentaarsectie van Brooklyn om hun emotionele reacties te delen.

Waarom moet ik hier huilen van? Het is alles wat we voor ze willen, iemand die aardig is! één gebruiker gedeeld.

Die jongen weet niet eens hoe ongelooflijk die kleine daad van inclusie werkelijk is voor degene die zich zorgen maakt. Mooi! Zijn ouders zouden zo trots moeten zijn, schreef een andere gebruiker.

Toen ik je dit vertelde, maakte me dat heel blij. Ik hou ervan als kinderen blij zijn, ik word er blij van, merkte een andere gebruiker op.

Ik kan me de opluchting voorstellen die je voelde toen je wist dat hij een nieuwe vriend heeft, merkte een gebruiker op.

Wat een troost voor je om getuige te zijn van mama. Ik wed dat hij een geweldig jaar op school heeft! een andere gebruiker schreef.

simplehuman halfronde sensor kan problemen oplossen

Dit maakt me zo blij. Niets is moeilijker voor kinderen dan om niet het gevoel te hebben dat ze erbij horen. Ik hoop dat hij geweldige, echte vrienden vindt, wenste een gebruiker.

Maar veel TikTokers mijmerden over hoe gemakkelijk het voor kinderen is om nieuwe vrienden te maken - en waarom volwassenen geen BFF's kunnen worden voor zoiets kleins als een shirt.

Waarom kan het maken van vrienden in de dertig niet zo eenvoudig zijn? vroeg een gebruiker.

Misschien zal Brooklyns video meer volwassenen inspireren om hun angsten opzij te zetten, een volslagen vreemde te benaderen en beste vrienden te worden vanwege een onbeduidende gelijkenis.

Wij mensen delen dit tenslotte allemaal lichtblauwe stip samen. Waarom zou je geen gemeenschappelijke basis vinden - zelfs als het maar een klein stukje is - en vandaag een nieuwe vriend maken?

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze liefhebbende vader die humor gebruikt om zijn tienerzoon een lesje te leren over wegsluipen!