Zwangerschapskleding TikTok hack: oversized tees en bikershorts zijn de perfecte zomeroutfit

Zwangerschapskleding TikTok hack: oversized tees en bikershorts zijn de perfecte zomeroutfit

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Bikershorts nemen het over # zwangerschap TikTok!

@ash.lott

Meer fietsbroeken en grote ts🤰 ## 29weekzwanger ##zwangerschapsoutfits ##zwangerschapsmode ##zwangerschapsmode ##zwangerschapsoutfit ##29 weken ## motorbroek

déjà vu - Olivia Rodrigo

Mensen met baby bultjes kan niet lijken te stoppen met dragen motorbroek !

Oorspronkelijk ontworpen om te fietsen (vandaar de naam bikershorts), is dit comfortabele broekje de perfecte elastische, nauwsluitende beenkleding voor warm weer. Ze zijn als een legging, maar dan korter!

Ze zijn ook vaste kraamcadeaus geworden voor mensen met groeiende buiken. Tijdens de zwangerschap groeit de baarmoeder van de grootte van een vuist tot de grootte van een watermeloen , om een ​​zich ontwikkelende baby te huisvesten .

Dus het rekbare, elastische materiaal van bikershorts is perfect omdat ze in bijna elk stadium van de zwangerschap passen! En aangezien bikershorts technisch gezien sportkleding zijn, hebben ze meestal zweetafvoerende eigenschappen, wat een must-have is voor zweterige aanstaande ouders.

'Dit zal ik de hele zomer zijn'

Deze comfortabele en stijlvolle zwangerschapsoutfit lijkt een hit te zijn bij TikTok-gebruikers over de hele wereld.

Een zwangere TikToker plaatste een korte waarderingsvideo van zwangerschapsmotorfiets en somde de voordelen op in de opmerkingen: [H] identificeert onvolkomenheden, houdt alles soepel, het is naadloos, helpt bij de houding en vormt de buik mooi. [G] oes goed onder jurken of ik draag ze alleen.

Een gebruiker reageerde op de video en zei: Nooit iets zo snel gekocht.

Een ander schreef: Dit zal ik de hele zomer zijn.

Op zoek naar een paar net als deze TikTok-mama's? Je kunt ze vinden op Amazon in tonnen leuke patronen!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze TikTok-hack om Lululemon-leggings een tweede leven te geven!