De Marc Jacobs Beauty Closet-uitverkoop is hier met items voor meer dan de helft korting

De Marc Jacobs Beauty Closet-uitverkoop is hier met items voor meer dan de helft korting

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Nu je veel van de goede kledingverkopen hebt binnengehaald, surf je waarschijnlijk op internet voor wat schoonheidsproducten. Gelukkig worden make-up en huidverzorging ook afgeprijsd. En als je je afvroeg of luxe schoonheidsmerken grote verkopen hebben, Marc Jacobs Schoonheid staat op de lijst.

Als je ooit Sephora bent binnengelopen, dan weet je dat Marc Jacobs Beauty meestal mooi zit met andere high-end make-upmerken die nooit in de uitverkoop gaan. Maar deze keer is het anders. Er is een volledig verkoopgedeelte op de direct-to-consumer-website van het merk met artikelen met een korting van 50 procent of meer. Nu kunt u de designer make-up zonder het prijskaartje van de ontwerper.Je kunt ook geweldige deals krijgen in deze uitverkoop, zoals de klassieker Le Marc lippenstiften voor slechts $ 16. En als je een bevriende schoonheidsliefhebber hebt die binnenkort jarig is, pak dan een van de nude-lippies van het merk uit de MJB Nieuwe Nudes-collectie voor minder dan $ 20. Plus, de oorspronkelijk $ 56 Re(Marc)able Full Cover Foundation is nu slechts $ 28 (er kan enige uitzondering van toepassing zijn) als u op zoek bent naar een luxe navulling voor teintproducten.

Deze Marc Jacobs Beauty sale geldt ook voor gereedschap. Oppakken een set borstels om uw producten toe te passen voor ongeveer $ 60. En als je een shopper bent die alleen huidverzorgingsproducten koopt, koop dan huidverzorgings- en make-upduo's zoals deze Glow Show uitrusting.

Als Sephora je go-to is voor alles wat met make-up te maken heeft, heb je geluk want de verkoop vindt daar ook plaats . Om nog maar te zwijgen over het winkelen de verkoop via Sephora , kunt u wat Sephora Beauty Insider-punten verdienen.

Wat je make-upbehoeften (of wensen) ook zijn, je kunt alles vinden, van vloeibare lipsticks en markeerstiften tot blush-compacts tegen gereduceerde prijzen - voor nu. Wat zou eindigen op 30 april is doorgegaan tot 8 mei, maar alleen zolang de voorraad strekt, dus om je tijd te besparen, hebben we een aantal Marc Jacobs Beauty-artikelen verzameld om je op weg te helpen.

Winkel: Highliner Glam Glitter Gel Oogkrijt , (Orig. )

Krediet: Marc Jacobs Beauty

Winkel: Re(marc)able volledig dekkend foundationconcentraat , $ 18,40 (oorspronkelijk $ 46)

Krediet: Marc Jacobs Beauty

Winkel: Limited Edition Dauwdruppels , $ 25,20 (oorspronkelijk $ 45)

Krediet: Marc Jacobs Beauty

Winkel: Le Marc Lip Crème , $ 16 (oorspronkelijk $ 32)

Krediet: Marc Jacobs Beauty

Winkel: Under(cover) Travel-Size Blurring Coconut Face Primer, $ 13,30 (oorspronkelijk $ 19)

Marc Jacobs Schoonheid

Krediet: Marc Jacobs Beauty

beste bodyscrub voor keratosis pilaris

Winkel: Verliefd Hi-Shion Nagellak Set , (Orig. )

Krediet: Marc Jacobs Beauty

Winkel: O!mega Gel Poeder Oogschaduw, $ 18,40 (oorspronkelijk $ 29)

Marc Jacobs Schoonheid

Krediet: Marc Jacobs Beauty

Sommige uitsluitingen kunnen van toepassing zijn op schaduw.

Winkel: Fineliner ultra-skinny gel oogkrijt , (Orig. )

Marc Jacobs Schoonheid

Krediet: Marc Jacobs Beauty

Als je dit verhaal leuk vond, vind je de nieuwe toner van Glow Recipe misschien ook leuk, die ruikt naar Jolly Ranchers en je huid mollig maakt .