Man's bagel-slicing-methode leidt tot discussie op Twitter

Man's bagel-slicing-methode leidt tot discussie op Twitter

Een man uit Toronto heeft op Twitter voor controverse gezorgd vanwege zijn wenkbrauwverhogende techniek van het snijden van een bagel.

Op 26 mei deelde Shira Gold, een Canadese arts, een foto van een bagel dat haar man verticaal in platte rondjes had gesneden.

Ik heb alle ophef rondom het interreligieuze huwelijk nooit begrepen, twitterde ze. Toen zag ik hoe mijn niet-joodse man zo'n bagel sneed, en eerlijk gezegd snap ik het nu.

Het bericht is sindsdien viraal gegaan en heeft bijna 170.000 likes en meer dan 4.000 reacties ontvangen, waarvan vele de ongebruikelijke methode in twijfel trekken. Zelfs het Twitter-account voor de staat New Jersey deed mee.

Wat, de rekening gewoon getweet.

Ik weet niet of dat zelfs kwalificeert als 'niet-joods', een andere gebruiker twitterde als reactie. Het lijkt meer op 'satanische anarchist'...

Als liefhebber van jood en bagel was mijn eerste reactie hier schok en afschuw, een derde schreef. Maar misschien heeft hij hier iets aan: dat is een enorm nieuw oppervlak voor roomkaas dat hij niet zou hebben met de 'klassieke' snit. Heeft uw man een revolutie teweeggebracht in het snijden van bagels voor liefhebbers van roomkaas??

In een vervolgtweet, Gold verduidelijkt dat haar man de bagel niet aansneed met de bedoeling er bagelchips van te maken; in plaats daarvan bedekte hij de plakjes met gepocheerde eieren, waardoor de 's werelds slechtste Eggs Benedict.

In een interview met Vandaag Gold onthulde dat haar man, die anoniem wilde blijven, zijn bagels niet altijd in plakjes eet, maar het liefst thuis eet.

Hij heeft zeker eerder een bagel op de ‘normale’ manier gegeten, zei ze. Dat gezegd hebbende, als we bagels in huis hebben, is dit de manier waarop hij ze eet. Als we geen bagels hebben, eet hij alleen vijf gepocheerde eieren. Laat me daar niet eens over beginnen.

Als je dit verhaal leuk vond, wil je misschien meer lezen over deze man die viraal ging voor deze atypische McDonald's-bestelling.