Man geconfronteerd met terugslag over zijn reden voor het 'uitpakken' van de vakantietas van zijn vriendin: 'Ze is geen kind

Man geconfronteerd met terugslag over zijn reden voor het 'uitpakken' van de vakantietas van zijn vriendin: 'Ze is geen kind'

De vriendin van een man is woedend op hem over een haarhanddoek.

Hij ging op Reddit's Ben ik de A******? (AITA) forum om advies te vragen. Zijn vriendin heeft prachtig haar maar doet er niet veel aan, behalve een speciale haarhanddoek gebruiken. Hij begrijpt echter niet waarom ze de handdoek nodig heeft. Toen de twee bij zijn ouders op bezoek waren, pakte hij de handdoek uit haar bagage zonder het haar te vertellen. Nu praat ze niet met hem.

regenlaarzen met voering van shearling

AITA voor het uitpakken van de handdoek van mijn vriendin? Mijn [vriendin] heeft prachtig haar dat veel onderhoudsvriendelijker lijkt dan de meeste vrouwen die ik ken, he schreef.Ze staat er altijd op om deze speciale handdoek te gebruiken om haar haar te drogen. Ze houdt vol dat ze geen gewone handdoek voor haar haar kan gebruiken. Ze wordt boos als ik haar haarhanddoek ook als een gewone handdoek gebruik. Ze zegt dat de handdoek alleen voor haar mag worden gebruikt.

Ze heeft zelfs een extra van deze handdoeken gekocht die ze bij mij thuis in haar la bewaart. Ook neemt ze de handdoek mee als ze op vakantie gaat. Ik vind het meestal niet erg, omdat de handdoek niet veel ruimte in beslag neemt, en het is beter dan altijd naar een föhn te luisteren. Maar het is een beetje raar omdat ik niemand anders ken die een handdoek alleen voor hun haar heeft.

Voor Thanksgiving reisden we om mijn familie te zien. Voor de reis vroeg ik mijn [vriendin] om haar handdoek thuis te laten, aangezien we bij mijn ouders logeren. Ik wilde niet dat mijn familie haar raar zou vinden of haar belachelijk zou maken. Omdat we van plan waren om 's ochtends vroeg te vertrekken, heeft [mijn vriendin] bij mij thuis geslapen. Ik merkte dat ze de handdoek die ze bij mij had in haar koffer had gestopt. Toen ze sliep, haalde ik de handdoek eruit.

Ze merkte pas dat de handdoek weg was toen we bij het huis van mijn ouders waren. Ik dacht dat het goed was, en mijn vriendin leek de hele reis helemaal niet boos. Toen we echter terugkwamen bij mijn huis, stapte mijn vriendin in haar auto en reed weg zonder afscheid te nemen. Ze sms'te me later dat ze boos op me was vanwege die stomme handdoek en dat ze wat ruimte nodig had. Ik blijf haar bellen en sms'en, maar ze reageert niet.

Redditors dachten dat het vriendje de *** was in deze situatie.

Ze weet wat ze nodig heeft. Ze is geen kind, een gebruiker schreef .

Hij respecteerde niet dat ze weet hoe ze voor haar eigen haar moet zorgen, een ander zei .

Ik zou mijn kinderen niet eens zo behandelen, iemand toegevoegd .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die muizenkeutels in de vuile kamer van haar tienerdochter strooide om haar een lesje te leren!