Man geconfronteerd met terugslag over 'walgelijk' gedrag jegens vegetarische vriend: 'Onbeleefd en onattent

Man geconfronteerd met terugslag over 'walgelijk' gedrag jegens vegetarische vriend: 'Onbeleefd en onattent'

Een veganist is zijn vriend zat omdat hij hun mening aan hem opdrong, dus verbood hij de vriend om vlees naar zijn huis te brengen.

hoe je een jongenshaar trimt

Nu twijfelt hij aan het verbod en raadpleegde hij Reddit's Ben ik de A***** forum voor advies. Voor de pandemie wreef zijn vriend Jake vlees op zijn veganistisch eten tweemaal. De Reddit-poster weigerde het op te eten. Een jaar later, nu de vrienden zijn ingeënt en weer kunnen rondhangen, wil hij niet dat Jake vlees mee naar huis neemt.

Jake is een vleeseter, waar ik nooit last van heb gehad, de Reddit-poster schreef . Hij is verschillende keren bij mij thuis geweest en hij bracht altijd zijn eigen eten mee en kookte en ik maakte een apart gerecht voor mezelf. Dit is allemaal een keer veranderd. We gingen samen naar IHOP en ik kreeg pannenkoeken en opgebakken aardappels, hij kreeg een paar dingen, waaronder spek. Halverwege mijn maaltijd pakte hij mijn hash browns en wreef er zijn spek over, zeggende dat ik de smaak heerlijk zou vinden als ik het gewoon probeerde. Dit maakte me extreem overstuur omdat ik weigerde het op te eten en de volle prijs moest betalen voor de helft van mijn eten.Toen was er nog een incident waarbij Jake rundvlees bracht met pasta die de Reddit-poster maakte. Jake deed zijn rundvlees op de veganistische spaghetti en het ging niet goed over.

Nu heeft hij net zijn vaccin gekregen en ik heb de mijne al een paar weken, dus hij vroeg of hij langs mocht komen voor het avondeten en een film om bij te praten, de Reddit-poster zei . Ik vertelde hem dat hij dat kon, maar ik zou hem geen vlees laten brengen zoals hij gewoonlijk doet, zodat ik een volledige maaltijd bij hem in de buurt kan eten. Hij wordt boos en zegt dat ik hem probeer te dwingen vegetariër te worden en dat hij het niet nog een keer zou doen, hij wilde gewoon zien of ik het vlees zou proberen. Ik denk niet dat ik ongelijk heb, maar ik wil hem ook niet mijn mening opdringen en hij beloofde het niet meer te doen.

Reddit-posters dachten dat Jake onbeleefd was.

Ik zou serieus walgen van zijn bacon-hash brown-manoeuvre, één gebruiker commentaar.

Vrij zeker dat het voedsel knoeien is, nog een schreef .

Hij is extreem onbeleefd en onattent, iemand? zei .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan meer over deze vrouw die een advocaat heeft betrokken bij haar ruzie met haar dochter.