De nieuwe babykleertjes van Maisonette zijn zacht, comfortabel en super schattig

De nieuwe babykleertjes van Maisonette zijn zacht, comfortabel en super schattig

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Als jij (of iemand die je kent) is ervan uitgaand of een nieuwe moeder, dan moet je een kijkje nemen in de gloednieuwe collectie van baby kleding en accessoires van Maisonette. Een waarschuwing vooraf - het is serieus schattig!

Maisonette, opgericht in 2016, is een populaire online bestemming voor ouders die op zoek zijn naar leuke vondsten voor hun kinderen. De site biedt producten van bekende luxe en onafhankelijke merken, waaronder Petit Bateau, Jacadi, Beet World en meer.ovenreiniger op aluminium pannen

In een poging om hun aanbod voor de allerkleinsten uit te breiden, heeft Maisonette onlangs babyartikelen geïntroduceerd als onderdeel van hun eigen merk, Maison Me. De nieuwste collectie omvat babykleding van biologisch katoen in de maten 0-24 maanden, ontworpen om te mixen en matchen. In totaal omvat de nieuwe Maison Me-babylijn 51 producten die afzonderlijk en als doordachte bundels worden verkocht.

Naast zacht, comfy en super schattig is de babycollectie van Maison Me ook nog eens heel scherp geprijsd. Sterker nog, Maisonette heeft nu een uitverkoop en de deals zijn te mooi om te missen. Losse items kosten rond de $ 20, terwijl outfitsets ongeveer $ 30 kosten. Dit is je kans om de onmisbare stukken in te slaan waar je baby de komende maanden in kan leven.

Maison Me Jones Sweatset , (Origineel )

Krediet: Maisonette

Koop nu

Maison Me Jaden Kimono Set , (Orig. )

Krediet: Maisonette

jacob sartorius toen en nu
Koop nu

Maison Me Perry Romper met korte mouwen Trio , (Origineel )

Krediet: Masionette

Koop nu

Maison Me 5-delige jongensset , (Orig. )

Krediet: Maisonette

beste van familievete antwoorden
Koop nu

Me Wilson overall huis , $ 19,50 (Orig. $ 26)

Krediet: Maisonette

Koop nu

Als je dit verhaal leuk vond, vind je deze misschien ook leuk 5 boeken voor elke zwarte kinderbibliotheek .