Lizzo koopt lunch voor ziekenhuispersoneel in het hele land

Lizzo koopt lunch voor ziekenhuispersoneel in het hele land

Overal in het land ontvangen ziekenhuizen een zoete verrassing van een van de grootste namen in de muziek: Lizzo.

goedkope dames winter snowboots

The Truth Hurts-zanger heeft verschillende ziekenhuismedewerkers getrakteerd op een lunch en stuurde ze elk een persoonlijk bericht samen met hun maaltijden.

Enkele van de ziekenhuizen die Lizzo was genereus genoeg om stuur maaltijden naar Henry Ford Hospital in Detroit, Grandview Medical Center in Dayton, Ohio, University of Washington Medical Center en M Health Fairview in Minneapolis, Minnesota.Op 30 maart, Henry Ford Hospital de videoboodschap gedeeld die Lizzo ze op Twitter stuurde.

In de video bedankt Lizzo de arbeiders voor alles wat [ze] doen tijdens deze pandemie.

Het is zeker niet gemakkelijk en jullie zetten jezelf in de frontlinie, zegt ze. Daarom wilde ik jullie allemaal trakteren op een maaltijd en ik hoop echt dat jullie van het eten genieten … Heel erg bedankt dat je de helden bent in dit verhaal.

De volgende dag deelde Grandview Medical Center de video die Lizzo hen stuurde op Facebook. Daarin deelt ze een soortgelijke boodschap van dankbaarheid en ontzag.

Bedankt voor al het harde werk dat jullie hebben gedaan, zegt ze. We proberen binnen te blijven en we denken elke dag aan jullie en bidden voor jullie, maar ik wilde iets meer doen dan dat en jullie een traktatie sturen.

Alle ziekenhuizen die lunch van Lizzo hebben gekregen, zijn je eeuwig dankbaar.

Kettering Health Network is dankbaar en verheugd dat Lizzo de tijd zou nemen om ervoor te zorgen dat onze zorgverleners in de frontlinie van deze pandemie weten dat ze gewaardeerd worden, vertelde Elizabeth Long, een woordvoerster van Kettering Health Network, aan Getgrassroots.

In het University of Washington Medical Center nam het personeel zelfs de tijd om borden te maken en Lizzo te bedanken voor haar vrijgevigheid.

Uw steun aan onze eerstelijns gezondheidswerkers betekent veel, het ziekenhuis schreef op Twitter .

Bedankt Lizzo dat je 100 procent zo geweldig bent.

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens dit stuk over Taylor Swift die geld inzamelt voor het goede doel.

iPhone-hoesje dat op elk oppervlak blijft plakken