De Little Tikes-waterglijbaan is een geweldige zomerse ontsnapping voor kinderen

De Little Tikes-waterglijbaan is een geweldige zomerse ontsnapping voor kinderen

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

De zomer komt eraan en het is tijd om enthousiast te worden voor buiten spelen met je kleintjes. Als de hitte toeslaat, is de kans groot dat je dit graag hebt Little Tikes waterglijbaan gewoon in je achtertuin.

Peter Thomas Roth un rimpel oog beoordelingen

Als je het tweede seizoen van Netflix's Droomhuis Makeover , toen zag je gastheren Shea en Syd McGee praten over hoe leuk deze glijbaan is voor hun dochters in aflevering twee. Om nog maar te zwijgen, de familie neemt het overal mee naar toe.Deze glijbaan is met ons meegegaan naar elk huis waar we ooit hebben gewoond, zegt Shea in de aflevering. Het is niet bepaald de meest stijlvolle achtertuin-look, maar het is de leukste achtertuin-look.

De superglijbaan is een opblaasbare buitenspeeltuin die wordt geleverd met een rotsklimmuur om de top van de glijbaan te bereiken, evenals een basketbalring die het pad van de glijbaan volgt. Het ontwerp van het springkussen zorgt er ook voor dat ouders alle kinderen te allen tijde in de gaten kunnen houden.

homo op e nieuws

Winkel: Little Tikes Slam 'n Curve-glijbaan , $ 379 (oorspronkelijk $ 399,99)

Krediet: Amazon

De waterglijbaan van Little Tikes is door andere ouders goedgekeurd met 4,8 van de vijf sterren op Amazon. Een shopper merkte op dat de waterglijbaan de perfecte glijbaan is voor onze kinderen van 2, 5, 8 en 10 jaar.

We waren op zoek naar de perfecte glijbaan voor onze kinderen van 2, 5, 8 en 10 jaar, de shopper zei in hun recensie . Het is absoluut perfect! Mijn 10-jarige had waarschijnlijk liever een gigantische gehad, maar hij is best blij met deze. Het is dit jaar groot genoeg voor hem en waarschijnlijk nog een zomer. En het is ook perfect voor mijn tweejarige! Het beste eraan is hoe eenvoudig het is om op te zetten en af ​​te breken! Zo snel! Als we klaar zijn, hangen we hem over onze schommel om te drogen.

Een andere shopper legde uit dat dit handige zomerspeelgoed de beste investering is voor de achtertuin.

Hou van dit ding! We hebben hem nu twee maanden en hij is geweldig, de klant zei in de recensie . De kinderen zijn in de hemel en wij moeders ook! Geen zorgen over elektrisch. Nat of droog dit ding rockt en is de beste investering voor de achtertuin. We gebruiken het elke dag, dus ik heb de neiging om het vaak bij te houden.

witte olifant cadeaus voor

Of je het nu leuk vindt of niet, social distancing zal deze zomer nog steeds een ding zijn, dus waarom zou je je achtertuin niet veranderen in een mini-waterpark?

Als je dit verhaal leuk vond, vind je deze misschien ook leuk 5 boeken voor elke zwarte kinderbibliotheek .