LGBTQIA+-vrouw transformeert haar bedrijf nadat ze haar ouderschapsverlofbeleid heeft geleerd

LGBTQIA+-vrouw transformeert haar bedrijf nadat ze haar ouderschapsverlofbeleid heeft geleerd

Een LGBTQIA+ vrouw die een gezin wilde stichten met haar partner veranderde haar bedrijfscultuur voorgoed bij het leren kwam ze niet in aanmerking voor ouderschapsuitkeringen of vrije tijd.

Cherise Slover, senior customer experience specialist en global PRIDE chair bij intuïtief , zei dat voordat ze bij haar bedrijf kwam werken, ze op een advocatenkantoor werkte, waar openlijk LGBTQIA+-persoon zijn geen optie was.

Gewend aan het verbergen van haar identiteit op het werk, bleef Slover dit doen bij Intuit - de Amerikaanse zakelijke softwaregigant achter TurboTax, QuickBooks en Mint - totdat ze de verlammende beperkingen van het ouderschapsverlofbeleid van het bedrijf ontdekte.Mijn partner en ik wilden een kind, en helaas kwam ik niet in aanmerking voor een uitkering of vrije tijd, Slover teruggeroepen . Dat was het keerpunt voor mij, ik zat er eigenlijk aan te denken om het bedrijf daarom te verlaten.

Paren die niet van hetzelfde geslacht zijn, mogen zes maanden vrij nemen om met hun nieuwe kind door te brengen, en ik krijg mijn twee weken vakantie, vervolgde ze. Ik dacht dat ik dit probeerde uit te leggen aan een senior leider, het ging gewoon het ene oor in en het andere uit. Toen ik echter mijn verhaal vertelde en ik hen precies vertelde hoe het mij en mijn leven beïnvloedde, waren ze geschokt.

Afgebeeld: Cherise Slover (midden), haar partner en hun zoon

In 2018 is Slover succesvol gelanceerd Intuit's Ally-programma — een inclusietraining op meerdere niveaus die teamleden leert hoe ze veilige ruimtes kunnen bieden, zodat iedereen zich bevoegd voelt om zichzelf volledig aan het werk te zetten — met de steun van de CEO van het bedrijf, Sasan Goodarzi.

Goodarzi, die in Iran werd geboren voordat hij op 9-jarige leeftijd naar de VS verhuisde, alleen om elke dag gepest te worden op school, zei dat zijn jeugd hem de effecten leerde van het horen dat je er niet bij hoorde en hem het begrip gaf van het belang van inclusie.

welk merk tonijn gebruikt de metro?

Dat heeft echt duidelijk gemaakt hoe ik me voel over het belang van diversiteit en inclusie, zei hij. Ik denk dat dit iets moet zijn dat begint op de werkplek. Om te kunnen leveren aan onze klanten, moeten we echt een omgeving creëren waarin we een divers personeelsbestand hebben.

Tot Slovers verbazing verspreidde het Ally-programma zich als een lopend vuurtje bij Intuit.

De overweldigende steun voor het programma leidde ertoe dat het bedrijf in januari 2020 zijn allereerste Trans Summit organiseerde, in samenwerking met GeslachtCool , een door jongeren geleide beweging die verkeerd geïnformeerde meningen vervangt door positieve, krachtige ervaringen met opmerkelijke kinderen die zich identificeren als transgender en niet-binair.

Een .... hebben Trans-top laat de hele (tech)industrie zien hoe te leiden en te praten over onderwerpen die soms moeilijk zijn, zegt Gearah Goldstein, medeoprichter van GenderCool.

waterdichte snowboots met bont

Het krachtige evenement dat transgender tieners en transgender Intuit-medewerkers samenbracht, hielp het hele kantoor op weg naar meer begrip en acceptatie van de LGBTQIA+-gemeenschap.

Toen ik zag hoe de collega's die ik de afgelopen jaren heb zien worstelen, naar buiten kwamen, hun verhalen deelden en deelden wat dat soort ervaringen op de werkplek zijn, het was gewoon volkomen en volkomen inspirerend, herinnerde Slover zich van de top.

De werkcultuur van vandaag is gewoon heel anders dan toen ik voor het eerst begon, voegde ze eraan toe. Als je de Tucson-site binnenloopt, zie je overal bondgenoot-badges, je ziet vlaggen, je ziet mensen die echt tegen elkaar opstaan ​​​​en zeggen dat dit niet oké is. Je hoeft niet te verbergen wie je bent, je kunt overal ter wereld verandering aanbrengen door simpelweg je hele zelf aan het werk te zetten.

De nieuwe serie van PwC, Act On Change, geproduceerd in samenwerking met de CEO Action for Diversity & Inclusion™, belicht de vele manieren waarop bedrijven en hun leiders verandering beïnvloeden voor een meer diverse, inclusieve en betere toekomst. Met meer dan 900 CEO's die de belofte hebben gedaan, is CEO Action de grootste door CEO's geleide zakelijke coalitie die zich richt op het bevorderen van diversiteit en inclusie in de VS. Ga voor meer informatie naar CEOAction.com .

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan hier meer over koppel dat LGBTQIA+-groepen sterker maakt .