LGBTQIA+-cover leidt tot debat over opname van controversiële celebs

LGBTQIA+-cover leidt tot debat over opname van controversiële celebs

Op 13 mei, Entertainment Weekly (EW) onthulden hun cover van juni . Ter ere van Pride Month viert de geïllustreerde omslag LGBTQ-vertellers, blijvende iconen en onvergetelijke Hollywood-geschiedenis.

De LGBTQ-iconen op de omslag zijn: Janelle Monáe, Freddie Mercury, Kate McKinnon, Ricky Martin, John Waters, Dan Levy, Ellen DeGeneres, Rock Hudson, Laverne Cox, Lily Tomlin, Kristen Stewart, Lil Nas X, George Takei, Ryan Murphy, Cynthia Nixon, Marlene Dietrich, RuPaul en Elton John.

Hoewel de cover grotendeels werd gevierd bij de release, hadden veel mensen een probleem met een paar van de beroemdheden die werden gekozen om te worden vertegenwoordigd, namelijk RuPaul en Ellen DeGeneres.

Kort geleden, RuPaul onthulde dat hij en zijn partner minerale rechten leasen op hun ranch in Wyoming en water verkopen aan oliemaatschappijen. Ja, RuPaul gaf in feite toe dat hij en zijn partner betrokken zijn bij hydraulisch fracken, en het internet was niet hier blij mee.

wie zingt wordt wakker in de ochtend

Is het gloeien op de heuvel van de fracking-sites op Ru's land? een persoon grapte over de omslag.

Dat is FRACKING geweldig! een andere gebruiker grapte over de opname van RuPaul.

Ondertussen vervreemdt Ellen fans met de minuut dankzij talloze rapporten beweren dat ze is een van de gemeenste mensen ter wereld. Het helpt ook niet dat in april bleek dat haar personeel werd in het ongewisse gehouden over hun werkuren en loon tijdens de pandemie. Oh, en wie kan vergeten wanneer ze verdedigde haar vriendschap met George W. Bush ?

jullie kunnen Ellen daar weghalen, één persoon getweet op EW .

De omslag zou veel beter zijn zonder Ellen!! een ander persoon toegevoegd .

Gezien alle kritiek ging Jack Hughes, de artiest achter de cover, naar Twitter om zijn creatieve beslissingen te bespreken.

hoe twitter stickers te verwijderen hack

De lijst was enorm, er waren deadlines en er moest gesneden worden, hij legde uit aan iemand die boos was omdat Billy Porter en Frank Ocean er niet bij waren. Ik had graag elke homo in Hollywood die ooit heeft bestaan ​​willen illustreren, maar weet je, we hadden niet alle tijd van de wereld.

Wat betreft de opname van Ellen en RuPaul, Hughes uitgelegd dat EW met deze 18 mensen naar [hem] kwam. Ja, blijkbaar vond EW dat Ellen en RuPaul een plek meer waard waren dan Billy Porter, Lady Gaga, Adam Lambert, Frank Ocean en alle andere niet-problematische homo-iconen die er zijn.

Als je dit verhaal leuk vond, deed Getgrassroots het ook Netflix's reactie op een kritiek op zijn onnodige homopersonages.