Kiera Allen is de 22-jarige ster van Hulu's 'Run' met Sarah Paulson

Kiera Allen is de 22-jarige ster van Hulu's 'Run' met Sarah Paulson

Kiera allen is een 22-jarige acteur en schrijver. Ze speelt mee in Loop met Sarah Paulson van Amerikaans horror verhaal roem. De film, die op 20 november op Hulu in première gaat, is een psychologische horror die een belangrijke mijlpaal markeert: het is de eerste grote thriller met een echte rolstoelgebruiker in meer dan 70 jaar.

Allen sprak met Getgrassroots over haar passie voor acteren, een gehandicapte acteur zijn en hoe Loop is anders dan andere verhalen over rolstoelgebruikers.

Het is een psychologische thriller over een tienermeisje, gespeeld door mij, die begint te vermoeden dat haar moeder een duister geheim heeft en over de manier waarop hun relatie daardoor evolueert, zei Allen.hoe je tinder-likes gratis kunt zien

Als rolstoelgebruiker is Allen trots om de rol op zich te nemen omdat het iemand met een handicap vermenselijkt - wat helaas niet zo gebruikelijk is in Hollywood.

Ik ben een mens, zei Allen. Handicap maakt deel uit van mijn identiteit, maar het is een een deel . Ik ben veel andere dingen. En dat is wat ik ook zag in Chloe, wiens identiteit als gehandicapt centraal staat in de film, maar dat is het niet de film. Ik had nog nooit zoiets gezien als Loop eerder bij het creëren van een personage dat op die manier zoveel dingen was.

deze maand komen er nieuwe boeken uit

Allen was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in acteren en schrijven. Toen ze eenmaal hoorde dat het een baan was om al die films te maken waar ze als kind van hield, was ze verslaafd.

Toen ik opgroeide, was de boodschap die ik van de wereld kreeg: ik kan dit, hier is een plaats voor mij, zei Allen. Toen ik gehandicapt raakte, had ik zoiets van, nou, ik kan dit nog steeds, dat is niet veranderd.

hond zonder voorpoten loopt rechtop

De actrice hoopt verhalen te vertellen over gehandicapte personages.

Als je verhalen gaat vertellen die trouw zijn aan deze wereld waarin we leven, moet je verhalen vertellen over de mensen die in deze wereld leven, zei Allen. Dat is een van de redenen waarom deze film zo opwindend is - omdat verhalen over mensen met een handicap niet vaak worden verteld en niet vaak met zoveel authenticiteit worden verteld.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel over dove TikTok-ster Chrissy Marshall .