De volledig functionele 'Transformers'-kostuums voor kinderen verbazen TikTok: 'Hebben ze deze ook in volwassen maten?

De volledig functionele 'Transformers'-kostuums voor kinderen verbazen TikTok: 'Hebben ze deze ook in volwassen maten?'

Beelden van drie kinderen gekleed in verbluffend realistische en volledig functionele Transformers-kostuums zijn verbluffende TikTokers — en inspirerende gezinnen voor Halloween !

Geplaatst door het TikTok-account @na verloop van tijd , maar oorspronkelijk opgenomen en gedeeld door cosplayer Robby Eccleshall ( @robeccleshall ), zijn de indrukwekkende kostuums vele malen viraal gegaan!

@na verloop van tijd

Nog steeds het beste Halloween-kostuum ooit #Fijne Halloween #Halloween #kostuum #schattig #shoutoutot (via @robeccleshall)♬ origineel geluid – Overuren

Maar het echte brein achter de hyperrealistische kostuums is eigenlijk een creatieve vader genaamd markering die dol is op het maken van uitgebreide kostuums voor zijn zonen, Jasper en Mozaik.

Mark en zijn jongens — online bekend als @transformatorskids — zijn gepassioneerd door cosplayen als hun favoriete Transformers-personages.

In de originele video, gemaakt in 2018 tijdens een cosplay-evenement, gingen de jongens viraal met hun afbeeldingen van Optimus Prime, Bumblebee en Starscream.

Sindsdien verbaasden Jasper en Mozaik de wereld als Nemesis Prime , een Amtrak trein/dirigent , en hun eigen slimme creatie, OptiMusk Prime - een riff op Tesla-oprichter en CEO, Elon Musk.

love sac zitzak stoel

En hoewel de ingenieuze kostuums van Mark eruitzien alsof ze gemaakt zijn van duur en gecompliceerd materiaal, zijn ze eigenlijk gemaakt met alledaagse voorwerpen - en ze kosten minder dan kostuums die je in de winkel koopt!

Ze zijn meestal gemaakt van karton en polypropyleen omsnoeringsband voor de scharnieren, zei: markering . Het karton halen we gratis bij de plaatselijke kruidenierswinkel, en we gebruiken ook houten verf ‘roerstokjes’ (ook gratis) ter versteviging…

Mark vervolgde, Exclusief bijpassende schoenen, kost elk kostuum ongeveer $ 30 om te maken ... inclusief verf, materiaal voor kleding en bouwbenodigdheden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in hoe Mark zijn uitgebreide kostuums samenstelt, zijn Youtube kanaal staat vol met stapsgewijze video's die zijn proces documenteren.

'Waar waren deze toen ik jong was?!'

Duizenden TikTokers van over de hele wereld reageerden op @na verloop van tijd 's nu-virale beelden.

Dat is geweldig en erg creatief, schreef een gebruiker.

Ik ben niet 23 jaar oud en denk er nog steeds aan om dit te doen, grapte een andere TikToker.

Holy crap, dit is zo cool, merkte een gebruiker op.

bella thorne vriendin bella pendergast

Maken ze deze ook in volwassen maten? vroeg een potentiële klant.

Waar waren deze toen ik jong was?! riep een andere gebruiker.

Beste kostuums die ik in een tijdje heb gezien, observeerde een andere.

Hopelijk, markering en zijn jongens zullen de wereld blijven verbazen met hun ongelooflijke creativiteit en ons allemaal inspireren voor vele Halloweens die nog gaan komen!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens het verbluffende Maleficent-kostuum van deze peuter dat een Disney-actrice bijna het karakter liet breken!