Kickstarter wil je maatlepels vervangen door dit simpele deksel

Kickstarter wil je maatlepels vervangen door dit simpele deksel

Kruidenbende, je hoeft misschien nooit meer met een maatlepel te morrelen.

Een Kickstarter is crowdsourcing fondsen maken CassCaps , een speciaal deksel waarmee je rechtstreeks uit de kruidenpot kunt meten. Nu hoef je niet langer gedoe te hebben met het filteren van kruiden in een kleine, onvaste maatlepel om een ​​recept correct te krijgen.

CassCaps werken door uw in de winkel gekochte deksel te vervangen. Zodra het is vastgemaakt, selecteert u de gewenste dosis, variërend van 1/4 theelepel tot een volle theelepel. Draai vervolgens je pot om en draai, zoals een pepermolen. CassCaps zal alleen het gewenste bedrag vrijgeven.De in Amerika gemaakte deksels zijn gemaakt van 100 procent recyclebaar en biologisch afbreekbare materialen. U kunt zich dus zeker goed voelen over het steunen van dit project. CassCaps wordt ook geleverd met een handige conversietabel, zodat je weet dat zes wendingen op 1/2 theelepel gelijk zijn aan één eetlepel.

Het belangrijkste is dat de dop: compatibel met veel supermarktkruidenmerken zoals Penzeys, Morton & Bassett en Spice Classics. Maar de CassCaps worden geleverd met labels, een pot en een trechter van voedingskwaliteit voor het geval het deksel niet op uw vrij verkrijgbare kruiden past.

Er is nog tijd om dit project te steunen. Hoewel het al is gefinancierd over $ 49.000 op een bescheiden doel van $ 10.000 vanaf 18 augustus.

Als je dit verhaal leuk vond, deed Getgrassroots het ook deze beker waarmee je ontbijtgranen kunt drinken zonder dat het doorweekt wordt.