JoJo Siwa bordspel 'JoJo's Juice' uit winkels gehaald vanwege inhoud

JoJo Siwa bordspel 'JoJo's Juice' uit winkels gehaald vanwege inhoud

JoJo Siwa, een artiest en 17-jarige voormalige kindster met meer dan 31 miljoen TikTok-volgers, sprak ze de controverse uit over een game in haar Nickelodeon-merchandiselijn die ongepast werd genoemd.

Ouders klaagden over het onderwerp in waarheid of een gewaagde game JoJo's Juice, die prompts bevat zoals ben je ooit naakt bij iemand binnengelopen? en heb je de kunst van het twerken geleerd?

Volgens het etiket op de buitenkant van de doos is het spel geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.Missy Hammond vestigde de aandacht op de problematische inhoud in een Facebook-bericht.

alexis neiers noemt nancy jo

Ik zou dit spel weggooien als je het voor je kleintjes hebt. Ik betwijfel of JoJo zelf met de vragen op de proppen kwam, maar dit klopt niet ... dit is echt walgelijk, schreef ze.

TikTok-gebruiker @watsonfam6, wiens naam Heather Watson is, een video van enkele van de kaarten gedeeld om aan twijfelende fans te bewijzen dat de game niet gephotoshopt was.

@watsonfam6

Reageer op @ramen_.art @itsjojosiwa @_nickalodeon Totaal photoshop. #ForYouPage #JoJoSewa #JoJoJuice

macy's le creuset Dutch Oven
♬ origineel geluid – Heather Watson

In haar reactie op het spel zei Siwa zei in een TikTok dat ze niet op de hoogte was van de inhoud van de game, die negatieve recensies heeft over de inhoud ervan op sites zoals Amazon en Walmart daterend uit 2018 toen het voor het eerst werd uitgebracht.

@itsjojosiwa

bedankt voor je liefde en steun ❤️❤️❤️

♬ Boemerang - Jojo Siwa

Het is onder mijn aandacht gebracht … dat mijn naam en mijn afbeelding zijn gebruikt om dit bordspel met echt ongepaste inhoud te promoten, zei ze. Ik had geen idee van het soort vragen dat op deze speelkaarten stond … Ik was echt, echt, echt boos over hoe grof deze vragen waren.

ster naast serienummer op geld

Ze zei dat ze snel actie ondernam om Nickelodeon te vragen het spel niet meer te maken, en het bedrijf heeft het uit de schappen gehaald.

Ik zou er nooit mee hebben ingestemd om met dit spel geassocieerd te worden als ik deze kaarten had gezien voordat ze het begonnen te verkopen, zei ze.

Nickelodeon en JoJo's Juice-fabrikant Spin Master een gezamenlijke verklaring vrijgegeven aan Insider , de outlet die als eerste berichtte over de terugslag, om aan te kondigen dat de game niet meer gemaakt zal worden.

We respecteren en waarderen de relatie die JoJo Siwa heeft met haar fans en nemen de bezorgdheid over de game JoJo's Juice zeer serieus, aldus de verklaring. Deze game wordt niet meer gemaakt en we hebben retailers verzocht om het resterende product uit hun schappen te halen.

Siwa's snelle reactie op de reactie maakte indruk op de commentatoren.

paul slager uit zoey 101

De enige persoon die ik ken die volwassen genoeg is om elke situatie op een respectvolle manier aan te pakken. Werkelijk geweldig, een gebruiker schreef.

Zo ga je op een volwassen manier om met een schandaal. Sommige influencers zouden aantekeningen moeten maken, een ander zei: .

We zijn een probleemloze koningin, een derde gaf commentaar .

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan meer over hoe Siwa haar ex-vriend verdedigde.