Jennifer Lopez liet een felle schoenenlijn vallen bij DSW

Jennifer Lopez liet een felle schoenenlijn vallen bij DSW

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Laat je niet misleiden door de rots die ze heeft. Jennifer (ook bekend als Jenny from the block) Lopez zorgt er nog steeds voor dat je voeten (betaalbaar) schitteren met haar nieuwe ophalen bij DSW .

De collectie - die overigens uit 37 stijlen bestaat - werd op 16 maart gelanceerd met een aantal rokende hete kicks. Volgens een persbericht van DSW is de collectie geïnspireerd op drie steden die de Bronx het dierbaarst zijn: New York, Los Angeles en Miami. Met stijlen variërend van stiletto's met bandjes en plateausandalen tot plateausneakers en slangenleerpumps, is er een lewk die past bij een overvloed aan persoonlijke stijlen.



kitchenaid klassieke keukenmixer beste prijs

Sinds het begin van mijn carrière wilde ik alles doen - muziek, films en mode, zei Lopez in een persbericht. We brengen de straatstijl in het centrum die New York vertegenwoordigt, wat oude Hollywood-glamour en een levendigheid die representatief is voor Miami. Met deze collectie hoop ik dat mensen meerdere kanten van zichzelf kunnen vinden en vertegenwoordigen, terwijl ze trouw blijven aan hun meest authentieke zelf. Wij meiden kunnen het echt allemaal!

De collectie wordt gelanceerd met schoenenstijlprijzen variërend van $ 59 tot $ 189. De lijn wordt exclusief landelijk verkocht bij DSW in winkels en online, maar houd er rekening mee dat sommige artikelen momenteel alleen beschikbaar zijn voor pre-order. Peeps enkele van de zoetste stijlen hieronder:

Winkel: Larina Mule , $ 79,99

Krediet: DSW

Winkel: Angelique Platform-sneaker , $ 69,99

Krediet: DSW

Winkel: Florella Pomp , $ 99,99

Krediet: DSW

Winkel: Queen Espadrille Platform Slip-on , $ 59,99

Krediet: DSW

Winkel: Dominique Sandal , $ 69,99

Krediet: DSW

wat betekent cc op tik tok

Winkel: Meenk Espadrille Wedge Sandaal , $ 69,99

Krediet: DSW

beste cadeaus voor witte olifanten onder de 20

Meer te lezen:

5 modetrends die je op Amazon kunt shoppen

Kendall Jenner droeg een wit overall en nu willen we een wit overall

Sofia Richie en Gigi Hadid laten deze pluizige pantoffels viraal gaan

Luister naar de nieuwste aflevering van onze popcultuurpodcast, We Should Talk: