Is TikTok geobsedeerd door de ex-spionvader van deze tiener? Sorry, dat is geclassificeerd

Is TikTok geobsedeerd door de ex-spionvader van deze tiener? Sorry, dat is geclassificeerd

Een tiener gaat viraal op TikTok dankzij een verbluffend inzicht van haar vader.

De 19-jarige, die op sociale media de naam Maria draagt, is de dochter van een voormalige spion in het Amerikaanse leger – althans, naar verluidt.

Het is onmogelijk om met zekerheid te bewijzen, maar Maria's pa lijkt veel geheime kennis over de baan te hebben, die hij deelt in een reeks clips over die van zijn dochter TikTok rekening. In elke video stelt Maria haar vader een reeks vragen over zijn werk, zijn verleden en natuurlijk Russisch spreken .@mariaisabellecomstock

Reageer op vragen voor deel 9!! Volg en DM me op insta als je vraag dringend is ##spionage ##spionnen ##geheim ##regering ## Kleuren ##spion ## fyp ##ondervragen

♬ origineel geluid – Maria

Maria's vader is buitengewoon openhartig in zijn antwoorden en, zoals je zou verwachten, behoorlijk terughoudend. Hij geeft nooit wereldschokkende informatie over de Amerikaanse regering weg, maar hij beantwoordt meestal alles wat zijn dochter vraagt ​​over de baan zelf.

Hij vertelde bijvoorbeeld dat het moeilijkste deel van zijn training het leren vervoegen van Russische werkwoorden was. Hij zei ook dat zijn gevaarlijkste ervaring op het werk inhield dat hij werd gevolgd door de Russische KGB.

Wanneer een vraag te ingrijpend wordt, zegt Maria's vader eenvoudig dat dat geclassificeerd zou worden. Het is een tactiek die hij vaak moest gebruiken in een bepaalde video , waarin zijn dochter hem vraagt ​​naar het meest duistere wat hij ooit heeft gezien.

Dat zou zijn heel geclassificeerd, antwoordt hij.

@mariaisabellecomstock

Reageer vraagideeën voor deel 6! DM me op insta als je er een hebt die je echt wilt vragen: mariacomstock ##spion ##spionnen ##video-oproep ##blootgesteld ##agentboterbloem

♬ origineel geluid – Maria

Maria heeft tot nu toe 11 Q&A's met haar vader gefilmd, waarvan er verschillende miljoenen views hebben getrokken. TikTokers lijken volledig geobsedeerd door de spionvader en zijn inzichten.

Zijn stem is net een spionagestem, een gebruiker schreef .

Ik ben zo geïntrigeerd, een ander heeft toegevoegd .

Je hebt de coolste vader! een ander schreef .

Verschillende gebruikers vroegen zich ook af hoe een Amerikaanse spion informatie met zijn familie zou kunnen delen. Dat is een vraag die Maria deels beantwoordde in nog een TikTok , waarin ze uitlegde dat ze pas op haar 16e van de carrière van haar vader afwist.

Ik wist dat hij in het leger zat, legde ze uit. En hij zei altijd tegen me: 'O, ik was een weerman en een buschauffeur', maar daar ging hij nooit dieper op in.

Bekijk het artikel van Getgrassroots over de influencer die lijkt veel op de echte Emily in Parijs.