'Onmogelijk moeilijke' duidelijke puzzel stelt je wilskracht op de proef

'Onmogelijk moeilijke' duidelijke puzzel stelt je wilskracht op de proef

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Als je moe bent van het doen van eenvoudige, esthetisch aangename legpuzzels, of als je een veelvraat bent voor straf, hebben we een nieuwe hobby voor je.

De nieuwste puzzelrage is gearriveerd - en het is volledig transparant.uniqlo heat tech lange onderbroek

De Kleine bloempotwinkel op Etsy biedt een heldere, acrylpuzzel die ze als waanzin omschrijven.

Winkel: Onmogelijk moeilijk duidelijke legpuzzel , $ 25

Etsy

Krediet: Etsy

Er zijn vier moeilijkheidsgraden: Easy (9 stuks), Okay (25 stuks), Moeilijk (49 stuks) en Crazy (144 stuks).

tinder mag ik zien wie me leuk vond

We hadden echt niet gedacht dat iemand de uitdaging zou aangaan, de lijst zegt. Geen hints hier, gewoon dagenlang plezier om ze in elkaar te zetten.

Little Flower Pot Shop belooft geen herhaalde stukjes en slechts één juiste oplossing voor elke puzzel.

Door nog een moeilijkheidslaag toe te voegen aan de toch al enorme uitdaging, is er geen indicatie welke kant van elk stuk naar boven moet worden gericht.

De puzzel heeft momenteel een perfecte 5-sterrenbeoordeling op Etsy.

Ik heb tot nu toe maar twee stukken bij elkaar, maar ik ben er dol op! Zo'n geweldig idee en zo goed gemaakt, schreef een recensent.

Geweldig product dat zeer ingenieus is in zijn ontwerp, zei een ander. Er zijn een aantal zeer slimme trucs in het ontwerp die iedereen die van puzzels houdt zeker zullen verrassen en verrukken.

Hedendaagse puzzelwinkel Ravensburger maakte vorige week bekend dat vraag naar puzzels is met 370 procent gestegen in de tijd sinds wijdverbreide sociale afstand begon.

beste romcoms voor tieners

Als je een puzzelaar bent, zullen sommige van de moeilijkere transparante puzzelopties je zeker een paar dagen bezig houden - en een paar slapeloze nachten.

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk om erover te lezen prachtige (en nachtmerrieachtige) gradiëntpuzzels .