Echtgenoot verrast vrouw met verloren trouwbeelden

Echtgenoot verrast vrouw met verloren trouwbeelden

Ongeveer 14 jaar geleden, Kayla en Drew Gottfried trouwde onder het prieel van het huis van een vriend.

Daarna namen ze de band van hun huwelijksplechtigheid naar een videobewerkingswinkel om naar een schijf te worden overgebracht. Maar de winkel vertelde het hen de band was leeg . Het echtpaar Pleasant Hill, Oregon was er zeker van dat ze de beelden voor altijd kwijt waren.

Snel vooruit naar twee maanden voor hun 14e huwelijksverjaardag, ontving Drew een bericht van een vriend waarin stond dat ze de band met de verloren beelden hadden gevonden.De echtgenoot hield het geheim vast tot de dag van hun jubileum en deelde wat er gebeurde op TikTok.

Dit is mijn vrouw, Kayla. Vandaag is het onze 14e huwelijksverjaardag! Drew uitgelegd . Ze heeft nog nooit een video van onze huwelijksceremonie gezien. Kort na onze bruiloft kregen we te horen dat de video per ongeluk was gewist.

@earthsassassin

Een verrassing 14 jaar in de maak! #trouwdag #liefde #geluk

♬ origineel geluid – Drew Gottfried

Drew legde de opstelling uit terwijl Kayla naast hem in het theater naar de voorvertoningen keek. Hij zei dat ze geen idee had wat er ging spelen en geloofde dat er een van haar favoriete films was om te kijken. Maar de man had een behoorlijk grote truc in petto.

Een paar maanden geleden vond een vriend de video met een hoop oude banden in onze kerk en gaf hem aan mij! hij zei. Ik huurde een theater en vroeg of ze het voor mij konden draaien in plaats van een film. Laten we eens kijken naar haar reactie op wat we dachten dat voor altijd verloren was.

Zodra de trouwbeelden begonnen af ​​te spelen, was Kayla verrast. Ze bedekte haar ogen, begon te tranen en vroeg Drew hoe hij de verloren video had ontdekt. Drew beschreef haar reactie als puur geluk en noemde het aas en een schakelaar een geslaagde verrassing!

Ik heb gewoon het gevoel dat we echt samen konden opgroeien, Kayla later vertelde de Washington Post. Ook al zijn er 14 jaar verstreken, ik voel nog steeds die jonge, duizelingwekkende liefde.

De emotionele video kreeg meer dan 6,1 miljoen TikTok-weergaven.

Ik begrijp waarom je al 14 jaar samen bent, een gebruiker schreef .

Ik begon te huilen zodra de kamer donker werd, wetende hoe blij ze zou zijn, nog een zei .

MIJN OGEN UIT BUITEN, iemand schreef . WAAROM DOE JE ME DIT AAN!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan onze video havermelk vergelijken met een veganistische melkmachine van $ 200.