Hoe je je schoenen in één seconde knoopt: TikTok is dol op deze virale schoenveterhack

Hoe je je schoenen in één seconde knoopt: TikTok is dol op deze virale schoenveterhack

Bedenk hoeveel tijd u zou kunnen besparen als u wist hoe u uw veters in één seconde kunt strikken.

Op TikTok is dat een levensveranderende openbaring geworden, dankzij een simpele hack van de gebruiker Bugsy Moran . In zijn virale video over het strikken van schoenen toonde de TikToker een methode die de eenvoudige taak veel, veel sneller zou maken.

KNOOP UW SCHOENEN: In minder dan 1 seconde, Moran ondertitelde zijn video .@bugzymoran

KNOOP UW SCHOENEN: in minder dan 1 seconde ## fyp ##hoe ##zoals een baas ##voor jou

♬ origineel geluid – BugsyMoran

In de clip pronkt Moran met een methode waarvan hij niet kan geloven dat deze niet op scholen wordt onderwezen. In plaats van de klassieke, konijnenoren-benadering te volgen, gebruikt hij een volledig nieuw proces.

Om te beginnen begint Moran met het kruisen van de veters - net zoals je zou doen bij de traditionele methode. Maar dan verandert hij dingen.

De TikToker pakt beide veters met de onderste drie vingers op zijn handen. Daarna beweegt hij zijn rechterduim en wijsvinger onder de rechter veter en cirkelt hij met zijn duim rond de linker veter.

lippenstiften voor bruine huidskleur

Vervolgens verbindt hij de veters en gebruikt zijn rechterduim en linkerwijsvinger om aan de tegenoverliggende zijden te trekken. Het resultaat is een perfect gebonden paar schoenen .

In de war? Dat waren wij ook. Daarom hebben de redacteuren van Getgrassroots onze eigen Nicholas Rudzewick ingeschakeld om probeer de hack zelf . Dit is wat er is gebeurd:

@watchintheknow

#duet met @bugzymoran Het werkt!

♬ origineel geluid – BugsyMoran

Het proces lijkt in eerste instantie misschien ingewikkeld, maar volgens TikTok is het de moeite waard om het onder de knie te krijgen. De clip van Moran heeft nu bijna 4,5 miljoen views en commentatoren hebben met veel lof gereageerd.

Dit heeft net mijn leven veranderd, een gebruiker schreef .

hoe oud is coco quinn

Genie, een ander schreef .

Kerel, je bent een redder in leven, een ander heeft toegevoegd .

Andere gebruikers waren echter minder onder de indruk. Verschillende commentatoren schreven dat ze al wisten van de tijdbesparing hacken .

Ik leerde dit van een video toen ik 7 was, een gebruiker schreef .

Ik heb mijn schoenen altijd zo gestrikt, een ander heeft toegevoegd .

Eh... is dit niet hoe andere mensen hun schoenen strikken? een ander vroeg .

Dus uw ervaring met de hack zal waarschijnlijk afhangen van wat u gewend bent te doen. Maar als je nog steeds de konijnenoren doet (zoals deze editor), dan is het misschien tijd voor een nieuwe methode. Of u kunt in plaats daarvan gewoon klittenbandschoenen kopen.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel op één TikToker's restaurant hack in bulk bestellen .