Hoe de Golden Globes 2021 te streamen

Hoe de Golden Globes 2021 te streamen

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Dit jaar is de 78e jaarlijkse Golden Globe Awards zal worden gehouden op zondag 28 februari, met de show die begint om 20.00 uur EST. Comedians en geliefd duo Tina Fey en Amy Poehler presenteren voor de vierde keer de awardshow. Hoewel de dames de awards virtueel van respectievelijk de oost- en westkust zullen hosten, wil je dit evenement niet missen.

Hoewel de langverwachte prijzen op NBC worden uitgezonden, betekent dat niet dat degenen zonder kabel pech hebben. Er zijn zelfs verschillende manieren om zonder kabel op de show af te stemmen, waaronder de keuze voor: Hulu's Live TV-add-on of een dienst zoals AT&T TV of Sling TV .Winkel: Hulu + Live TV , ,99 per maand

Wat je krijgt : Hulu's Live TV-add-on geeft je 65+ kanalen waarmee je live sport, nieuws en meer kunt kijken. Bovendien kun je nog steeds je normale door Hulu-advertentie ondersteunde bibliotheek bekijken.

Winkel: AT&T TV , vanaf $ 69,99 per maand

Wat je krijgt : Met het entertainmentpakket van AT&T TV krijg je tv-benodigdheden en 65+ kanalen zodat je kunt afstemmen op live tv. Bovendien krijg je 20 uur cloud DVR-opslag.

hoe vind je je tweelingzus

Winkel: Slinger-tv, $ 35 per maand

Wat je krijgt : Kies het Sling Blue-abonnement en u kunt uw Sling TV op drie verschillende apparaten gebruiken. Er zijn geen contracten en u krijgt ook 50 gratis uren DVR.

Als je eenmaal weet hoe je dit jaar naar de prijsuitreikingen gaat kijken, is er maar één manier om je voor te bereiden: door alle genomineerde films en tv-shows te bekijken! Uitchecken de volledige lijst van de genomineerden voor 2021 hier, en blijf scrollen om erachter te komen waar je enkele van de populairste films en shows van het jaar kunt streamen.

Waar naar wat Golden Globes genomineerden 2021:

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan welke volgorde waarin u de Marvel-films moet bekijken.