Hoe maak je een screenshot van een volledige pagina op een iPhone: Probeer deze 'levensreddende' hack

Hoe maak je een screenshot van een volledige pagina op een iPhone: Probeer deze 'levensreddende' hack

TikTok-gebruikers raken in paniek nadat ze hebben ontdekt hoe ze een screenshot van een volledige pagina op een iPhone kunnen maken. Blijkbaar is het heel, heel gemakkelijk.

De simpel trucje , waarvan veel gebruikers beweerden dat ze niet wisten dat het mogelijk was, komt met dank aan een gebruiker genaamd Shirley .

Ik was vandaag jaar oud toen ik ontdekte dat je een hele pagina kon screenshotten. KIJK! schreef de TikToker in haar video .@oldersistah ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & verschillende artiesten

Binnenkomen hier om kans te maken op een Uber-cadeaubon van $ 500.

De life hack leek veel TikTok-gebruikers te verrassen, aangezien Shirley's video in slechts twee dagen meer dan 4 miljoen views trok. Veel commentatoren noemden de truc levensveranderend.

Wacht, dit verandert alles, een gebruiker schreef .

TikTok leert me meer dingen dan school, een ander heeft toegevoegd .

EXCUSEER MIJ, een ander schreef .

In theorie maakt de hack veel dagelijkse taken veel gemakkelijker. Veel gebruikers schreven dat ze in het verleden tientallen afzonderlijke schermafbeeldingen hadden gemaakt om één webpagina op te slaan. Zoals de video van Shirley laat zien, is het vooral handig voor het opslaan van recepten.

Shirley's hack voegt zich bij een recente golf van virale iPhone-trucs. In de afgelopen maanden hebben TikTok-gebruikers uitgelegd hoe u uw apps kunt verbergen , hoe video's opnemen terwijl er muziek wordt afgespeeld en hoe? reorganiseer uw startpagina veel sneller dan de normale manier .

Maar hoe werkt de screenshot-hack precies? Hier leest u hoe u een schermafbeelding van een volledige pagina op een iPhone maakt (sorry, Android-gebruikers).

Hoe maak je een screenshot van een volledige pagina op een iPhone

  1. Open de webpagina die u wilt opslaan.
  2. Maak een screenshot van de pagina door tegelijkertijd op de vergrendelknop en de knop Volume omhoog te klikken.
  3. Een afbeelding van de screengrab verschijnt in de linkerbenedenhoek. Klik om het uit te vouwen.
  4. U ziet dan een afbeelding op volledige grootte van uw screenshot. Aan de bovenkant van het scherm zijn er twee opties: Scherm of Volledige pagina. Klik op Volledige pagina.
  5. Van daaruit kunt u de hele pagina opslaan als een PDF of deze ergens anders naartoe sturen door de share in de rechterbovenhoek te gebruiken. Veel plezier met scrollen!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel op TikTok's favoriete nieuwe geheime iPhone-instellingen hack .