Scannen op een iPhone: met deze truc kun je je documenten 'digitaliseren

Scannen op een iPhone: met deze truc kun je je documenten 'digitaliseren'

Een nieuwe TikTok-hack laat gebruikers zien hoe ze kunnen scannen op een iPhone.

De truc is de nieuwste toevoeging aan een belangrijke trend in de app, waarbij gebruikers onbekende geheimen of verborgen functies op hun telefoons onthullen. Alleen al de afgelopen maanden hebben TikTokers hacks gedeeld voor apps vermommen , screenshots maken van volledige webpagina's en inloggen op Face ID met een gezichtsmasker op .

Deze laatste tip, met dank aan gebruiker @ambre_skye , laat zien hoe iPhone-gebruikers met slechts een paar tikken documenten, polaroidfoto's en meer kunnen scannen.beste maxi-jurken op amazon

Hier is een iPhone-truc die ik garandeer dat je het niet wist, de gebruiker heeft haar video ondertiteld .

Doe hier mee om kans te maken op een Winky Lux prijzenpakket van $ 500 .

@ambre_skye

Als je het leuk vindt om polaroidfoto's te maken, bekijk deze hack dan tot het einde 🤯 #iphone #iphonetricks #iphonehack #trending #viraal #fyp #voor jou #lifehacks

♬ Zweven (feat. DaBaby) - Dua Lipa

Zoals de meeste TikTok iPhone-hacks, onthult de truc van @ambre_skye eenvoudig een instelling waarvan veel gebruikers niet op de hoogte leken.

In haar clip houdt TikToker haar Notes-app ingedrukt om een ​​lijst met instellingen weer te geven. Vervolgens klikt ze op de functie Document scannen, waardoor de cameraweergave van de telefoon wordt weergegeven. Van daaruit plaatst ze haar telefoon over een polaroidfoto en laat ze zien hoe de camera de afbeelding automatisch herkent en vervolgens digitaliseert in het geheugen van de telefoon.

De hack is bedoeld als een manier om fysieke foto's bij te houden, maar veel gebruikers merkten op dat ze de functie voor andere taken gebruikten, zoals het opslaan van documenten en het indienen van digitale huiswerkopdrachten. Sommige gebruikers, die niet op de hoogte waren van de functie, noemden het gek en levensveranderend.

clorox toiletpotreiniger voor voegen

Je hebt me gewoon versteld doen staan, een gebruiker schreef .

Dit is echt geweldig, een ander heeft toegevoegd .

Mijn mond staat nu wijd open, een ander heeft toegevoegd .

Natuurlijk waren er andere commentatoren die kritiek hadden op de video. Sommige gebruikers zeiden dat @ambre_skye gewoon een bekende functie blootlegde.

Hoe dan ook, één ding is zeker: er komt een ander virale iPhone die een debat op gang brengt binnen enkele dagen.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel op de iPhone-hack die je het gevoel geeft dat je in een dansclub zit .