Hoe maak je zelf bladwijzers voor kinderen

Hoe maak je zelf bladwijzers voor kinderen

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Organisatie is de sleutel, net als schoonmaken, opbergen, tuinieren en meer. In deze serie leer je verschillende tips en trucs om tuinieren, grillen en zelfs naaien makkelijker te maken. Wat het probleem ook is, daar is een Home Hack voor!

Alleen omdat je iets van papier maakt, wil dat nog niet zeggen dat het niet schattig en nuttig kan zijn. Deze aflevering van Home Hacks leert je hoe je met je gezin funky monsterbladwijzers kunt maken.Bekijk zeker de volledige video hierboven voor alle doe-het-zelf tips en trucs. En we hebben ook de onderstaande tutorial geschetst.

Benodigdheden:

Zo vouw je de origamipapieren:

  1. Vouw eerst in een driehoek.
  2. Vouw de onderste randen samen om een ​​vouw te creëren.
  3. Vouw de bovenhoek naar de onderste vouw.
  4. Vouw de onderste hoeken naar binnen.
  5. Vouw de hoeken open.
  6. Vouw de onderste hoeken naar boven.
  7. Stop de flappen in de zak.
  8. Voeg ogen, tanden, hoorns en wat je maar wilt toe.

Als je geen zin hebt om deze ambachten te maken (of als je iets zwaarders nodig hebt), kun je hieronder een complete DIY-origami-bladwijzerset van Amazon kopen die alle benodigdheden en instructies bevat die je nodig hebt.

Winkel: Creativiteit voor kinderhoek Creature Vouw en versier 10 eenvoudige origami-bladwijzers , $ 5,98

Krediet: Amazon

Als je dit verhaal leuk vond, wil je er misschien meer over lezen deze eenvoudige hacks om je huis fris te laten ruiken .