Zo maak je boter en bloem voor de ultieme zelfgemaakte pannenkoeken

Zo maak je boter en bloem voor de ultieme zelfgemaakte pannenkoeken

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

jongen ontdekt dat moeder een baby krijgt

Organisatie is de sleutel, net als schoonmaken, opbergen, tuinieren en meer. In deze serie leer je verschillende tips en trucs om tuinieren, grillen en zelfs naaien makkelijker te maken. Wat het probleem ook is, daar is een Home Hack voor!

Na dit jaar meer tijd thuis dan ooit te hebben doorgebracht, zal 2020 zeker bekend staan ​​om het inspireren van een piek in keukenambachten zoals het maken van zuurdesemstarters en het uitproberen van recepten voor slagroomkoffie.Als je doorgaat met het maken van meer maaltijden thuis, bevat deze aflevering van Home Hacks drie eenvoudige recepten waarvan je niet wist dat je ze kon maken. maken in een blender . In deze aflevering zie je stap voor stap hoe je zelfgemaakte boter, bloem en pannenkoeken maakt in een blender.

Krediet: Getty Images

Hoewel deze recepten voor boter en bloem overal voor kunnen worden gebruikt, kunnen deze hacks het beste allemaal samen worden gebruikt om pannenkoeken te maken.

Om de boter te maken, meng je eerst twee halve liters slagroom. Na het mengen begint de karnemelk zich van de boter te scheiden. Zeef vervolgens de boter erover een zeef - maar reserveer ook de karnemelk voor dit pannenkoekrecept.

Om de bloem te maken, meng je anderhalve kop haver - en dat is alles! Je hebt instant havermeel.

hoe maken ze kaneel twists

Om vervolgens met het pannenkoekenbeslag te beginnen, giet je de ene kop gereserveerde karnemelk in de blender met de bloem. Voeg een halve banaan, een ei, een theelepel bakpoeder, een vierde theelepel bakpoeder en een theelepel vanille toe. Mix tot alles goed gemengd is en kook op je favoriete anti-aanbaklaag met de zelfgemaakte boter. En zorg ervoor dat je de cooke pancakes ook bestrijkt met de boter. En ahornsiroop - uiteraard.

koffiezetapparaten verkocht bij walmart

Zorg ervoor dat je de volledige tutorial hierboven bekijkt om deze eenvoudige hacks in actie te zien.

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens hoe je eten klaarmaakt als een gastronomische chef-kok .

Meer van Getgrassroots:

Zo kies je je favoriete groenten

3 eenvoudige hacks die je ochtendkoffie opfleuren

one size fit all jeans

Deze doe-het-zelfprojecten zullen direct kleur toevoegen aan je huis

Zelfgemaakte papieren feestdecoraties maken

Luister naar de nieuwste aflevering van onze popcultuurpodcast, We Should Talk: